Elif: Οι αστυνομικοί πηγαίνουν την Αρζού στο τμήμα

Συντονιστείτε στο Star για να δείτε όσα θα συμβούν τη Δευτέρα 13/01

Η Ελίφ είναι στο αστυνομικό τμήμα και μιλάει με τον Γιουούφ, που είναι κρατούμενος. Ο Γιουσούφ χαίρεται πολύ όταν τη βλέπει αλλά της ζητάει να είναι προσεχτική και να μην έρθει να τον δει ξανά χωρίς να έχει ενημερώσει την οικογένειά της.

Η Ζεϊνέπ πηγαίνει να πάρει την Ελίφ από το σχολείο αλλά δεν τη βρίσκει εκεί. Θυμάται τα λόγια της Ελίφ για τον Γιουσούφ και σκέφτεται πως ίσως η μικρή έχει πάει στο αστυνομικό τμήμα να τον δει.

Οι αστυνομικοί πηγαίνουν την Αρζού στο τμήμα αλλά στο δρόμο τους σταματάει ο Ουμίτ και τους σκοτώνει, σώζοντας την Αρζού.  Εκείνη σοκάρεται και ο Ουμίτ της λέει πως πρέπει να φύγουν αμέσως. Καθώς φεύγουν, οι αστυνομικοί σηκώνονται από το έδαφος καθώς στην πραγματικότητα είναι άντρες του Ουμίτ, ο οποίος κατάστρωσε αυτό το σχέδιο για να τρομάξει την Αρζού.

Η Ζεϊνέπ παίρνει την Ελίφ από το αστυνομικό τμήμα και η μικρή της ζητάει να το κρατήσει μυστικό. Κατά τη διάρκεια του δείπνου όμως η Ελίφ προδίδει μόνη της το μυστικό της.  

Η οικογένεια είναι θυμωμένη με την Ελίφ αλλά και τη Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ τους λέει πως και εκείνη έχει αμφιβολίες για το άτομο του Γιουσούφ. Η οικογένεια αντιδρά πολύ άσχημα στα λόγια της Ζεϊνέπ και εκείνη θυμώνει και ανεβαίνει στο δωμάτιό της.  

Ο Σελίμ την ακολουθεί και ο καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι συνεχίζεται. Ο Ουμίτ κανονίζει τις λεπτομέρειες ώστε να φύγει με την Αρζού από τη χώρα όσο πιο σύντομα γίνεται. Η Γκόντζα αγοράζει καινούριο αυτοκίνητο και η ζήλια της Ασουμάν μεγαλώνει. Θέλει να τα ξαναβρεί με τον Ερκούτ.  

Ο Σελίμ διαβάζει στην εφημερίδα για τα επιτεύγματα της εταιρίας Ντορουκλάρ και αναρωτιέται αν συνδέεται με κάποιο τρόπο ο Ουμίτ. Το αφεντικό της Ζεϊνέπ την ενημερώνει για ένα επαγγελματικό δείπνο, γεγονός που δεν της αρέσει καθόλου...

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top