GNTM – Ίλντα: Τι συνέβη με Άννα & Κάτια στην αποχώρησή της και την ενόχλησε

«Ήμουν πολύ αυστηρή με τη Μαρία επειδή...»

Το «ταξίδι» της Ίλντα στο σπίτι του GNTM τελείωσε, αφού σύμφωνα με τους κριτές εκείνη είχε τη  χειρότερη φωτογραφία και όχι η Άννα.

Ίλντα από GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση

Καθ’ όλη τη διάρκεια που βρισκόταν μέσα στον διαγωνισμό ήταν από τις κοπέλες που δεν είχαν δημιουργήσει εντάσεις, αφού προσπαθούσε να κρατά τις ισορροπίες.

Βέβαια, η ίδια δεν έκρυψε τη στεναχώρια της που δεν κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περισταικό που την ενόχλησε την ώρα που αποχωρούσε από το σπίτι.

GNTM: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί-Μεγάλη ανατροπή!

«Τη στιγμή που έφευγα από το σπίτι η Άννα με την Κάτια γελούσαν πάρα πολύ δυνατά, γι’ αυτό είπα στην Άννα να σοβαρευτεί. Έδειξαν αυτό που είναι εκείνη τη στιγμή, αλλά θα έπρεπε να σεβαστούν ότι σε δύο λεπτάκια θα έφευγα», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

GNTM - Κάτια: «Πάνω απ΄ όλα στρατηγική! Θέλω να αποκλείσω παίκτριες»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Μαρία λέγοντας πως αρκετές φορές την εκνεύριζε, αλλά έβλεπε πέρα από αυτό. «Ήμουν πολύ αυστηρή μαζί της, αλλά με άκουγε. Είναι πολύ έξυπνη και για μένα θα πρέπει να προσέξει τον τρόπο που μιλάει κάποιες φορές».

Κλείνοντας μίλησε και για την Κάτια σημειώνοντας πως αντικειμενικά δεν είχε κάποια εξέλιξη στο GNTM, όπως συνέβη με άλλα κορίτσια.

Τι είπε για την προσωπική της ζωή

Η ξανθιά καλλονή μίλησε και για την προσωπική της ζωή, μιας και τα τελευταία 2.5 χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός Ινδού σταρ του Bollywood. «Με το που αποχώρησα από το GNTM πήγα στην Ινδία. Ισχύει ότι ο σύντροφός μου είναι σταρ του Bollywood. Είμαστε μαζί περίπου 2.5 χρόνια. Δούλευα στην Ινδία και μας χώρισε το GNTM. Με παρακολουθούσε, αλλά δεν καταλάβαινε και πολλά. Μιλάμε στα αγγλικά. Προς το παρόν θέλω να δοκιμμαστώ στην Ελλάδα, αλλά δε θέλω να διακόψω στο εξωτερικό. Του συντρόφου μου του άρεσε πάρα πολύ η πορεία μου και η εξέλιξή μου στο GNTM.»


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top