GNTM: Αποχώρησε ξανά η Εμμανουέλα!

Τι της είπε η Βίκυ Καγιά

Η Εμμανουέλα αποχώρησε για δεύτερη φορά από το σημερινό επεισόδιο του GNTM, αφού είχε τη χειρότερη φωτογραφία!

To σημερινό επεισόδιο του GNTM ήταν γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές. Μετά την τελευταία δοκιμασία, στην οποία δεν υπήρξε καμία αποχώρηση, ήρθε η ώρα για τα κορίτσια, που έχουν ήδη φύγει από τον διαγωνισμό, να δοκιμάσουν ξανά την τύχη τους και να πάρουν μία δεύτερη ευκαιρία. 

Έξαλλος ο Σκουλός με την Εμμανουέλα: «Η εικόνα αυτή είναι πολύ άσχημη!»

Έτσι ξαναμπήκαν: η Εμμανουέλα, η Πόπη και η Ελευθερία!  Τα 12 πλέον υποψήφια μοντέλα πόζαραν για ένα cover try του Madame Figaro, στο φακό του Χρήστου Πρεντουλή ενώ η Μαρία έχει το αβαντάζ να λάβει την καθοδήγηση της Βίκυ Καγιά στις πόζες. 

Εμμανουέλα: Χώρισε αμέσως μετά την αποχώρησή της απ' το GNTM

Στο πλατό οι κριτές δεν έμειναν ευχαριστημένοι με τις φωτογραφίες της Εμμανουέλας, της Ασημίνας και της Άννας.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά είπε: «Εμμανουέλα δεν το πιστεύω ότι επέστρεψες και είσαι πάλι σε αυτή τη θέση!Eίσαι ένα πανέμορφο κορίτσι αλλά δεν κατάλαβες τι σημαίνει εξώφυλλο, πού βάζω τα πόδια μου... Δεν ξέρεις πώς να τοποθετήσεις τον εαυτό σου!»

Αυτή ήταν η φωτογραφία της Εμμανουέλας που δεν άρεσε στους κριτές

«Ξαναποχωρώ... εντάξει τι να κάνουμε, αυτό αποφάσισαν οι κριτές, δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικά! Για μένα δεν θα έπρεπε σήμερα να αποχωρήσω εγώ. Αυτό είναι που δε δέχομαι και με έχει εκνευρίσει πάρα πολύ! Όμως είναι η γνώμη τους, δεν την ασπάζομαι αλλά τι να κάνουμε!», είπε φανερά ενοχλημένη στο τέλος η Εμμανουέλα.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top