Εμμανουέλα: Χώρισε αμέσως μετά την αποχώρησή της απ' το GNTM

Ήταν παντρεμένη δύο χρόνια

Η Εμμανουέλα, η οποία αποχώρησε από το GNTM το βράδυ της Τρίτης, ήταν μία από τις πιο αγαπητές κοπέλες του διαγωνισμού μόδας και η αποχώρησή της ήταν απρόσμενη.

GNTM -Trailer: Μοντέλα ή καταδρομείς στη δοκιμασία αποχώρησης της Δευτέρας;

Εμμανουέλα GNTM: Το πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρησή της

Η 22χρονη πριν μπει στο σπίτι του Greece’s Next Top Model είχε δηλώσει ότι είναι παντρεμένη επί δύο χρόνια και ο σύζυγός της, Χρήστος, ο οποίος εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη, ήταν πολύ συγκαταβατικός και υποστηρικτικός όσον αφορά στη συμμετοχή της στον διαγωνισμό. Η ίδια είχε πει, μάλιστα ότι εκείνος την είχε παρακινήσει να δηλώσει συμμετοχή.

Ο γάμος τους όμως, όπως αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα δεν κράτησε, καθώς η Εμμανουέλα του ζήτησε διαζύγιο αμέσως μετά την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό.

«Χώρισαν γιατί βγαίνοντας από το παιχνίδι η Εμμανουέλα θεώρησε πως δε θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο άνθρωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Κι ενώ πριν μπει στο GNTM και κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, η Εμμανουέλα είχε μερικές φωτογραφίες με τον Χρήστο στο προφίλ της στο Instagram, πλέον τις έχει σβήσει. Κι εκείνος το ίδιο…


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top