Εμμανουέλα GNTM: Το πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρησή της

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

Στις εννέα καλύτερες του GNTM δεν κατάφερε να είναι η Εμμανουέλα, αφού χθες το βράδυ άφησε πίσω το όνειρό της να γίνει το επόμενο τοπ μόντελ της Ελλάδας.

GNTM -Trailer: Μοντέλα ή καταδρομείς στη δοκιμασία αποχώρησης της Δευτέρας;

GNTM 2019: Ίσως η πιο απρόσμενη αποχώρηση από το παιχνίδι!

GNTM 2019: Ποια… Μαίρη Πόπινς είχε την καλύτερη φωτογραφία;

Η όμορφη 22χρονη κοπέλα δεν τα πήγε καλά στη δοκιμασία αποχώρησης αλά Μαίρη Πόπινς και έτσι έφυγε από τον διαγωνισμό μόδας.

Η ίδια πριν από λίγο, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έφτασε η στιγμή να τελειώσει το δικό μου ταξίδι στο GNTM ..πολλές συγκινήσεις ,δυνατά συναισθήματα αλλά όλα αυτά αφήνουν μια γλυκιά γεύση ! Το να παίρνεις τόση αγάπη είναι το καλύτερο βραβείο και σας ευχαριστω όλους. Τελειώνοντας να ευχαριστήσω όλο το επιτελείο του GNTM που μου άνοιξε τον δρόμο της μόδας ,όμως ήρθε η ώρα να τον διασχίσω μόνη μου! Stay tuned...🤞🏻❤️ #gntm #gntm2019

A post shared by Εμμανουέλα-Μαρία Μάινα (@emmanouela_maina) on

 

«Έφτασε η στιγμή να τελειώσει το δικό μου ταξίδι στο GNTM ..πολλές συγκινήσεις, δυνατά συναισθήματα αλλά όλα αυτά αφήνουν μια γλυκιά γεύση ! Το να παίρνεις τόση αγάπη είναι το καλύτερο βραβείο και σας ευχαριστώ όλους. Τελειώνοντας να ευχαριστήσω όλο το επιτελείο του GNTM που μου άνοιξε τον δρόμο της μόδας, όμως ήρθε η ώρα να τον διασχίσω μόνη μου! Stay tuned..», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes «έπεσαν βροχή», καθώς ήταν μία από τις πιο αγαπητές παίκτριες του διαγωνισμού και μία από τις πιο απρόσμενες αποχωρήσεις.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top