Αλεξάνδρα Νικολαϊδου: Όσα δεν ξέρετε για τη σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη

Όταν η Αλεξάνδρα Νικολαϊδου «έπαιζε» στο σήριαλ «Καληνύχτα μαμά»

Τα βέλη του έρωτα φαίνεται πως «λάβωσαν» τον Ντέμη Νικολαϊδη. Η γυναίκα που του έχει «κλέψει» την καρδιά ακούει στο όνομα Αλεξάνδρα Νικολαϊδου.

Ντέμης Νικολαΐδης: Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι η νέα του σύντροφος!

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε αυτό που λέμε: «Ο έρως χρόνια δεν κοιτά», μιας και η Αλεξάνδρα είναι 10 χρόνια μικρότερη από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Ντέμης και Αλεξάνδρα έκαναν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Πήγαν μαζί στη μεγάλη φιέστα της ΑΕΚ/ Φωτογραφία Πρωινό Μας / ΟΚ

Ντέμης και Αλεξάνδρα έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Πήγαν μαζί στη φιέστα της ΑΕΚ/ Φωτογραφία Πρωινό Μας / ΟΚ

Σύμφωνα με το ΟΚ!, οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες και, μάλιστα, έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, καθώς συγκατοικούν. 

 

 

Ντέμης και Αλεξάνδρα έκαναν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Πήγαν μαζί στη μεγάλη φιέστα της ΑΕΚ, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που έφερε στο φως τις δημοσιότητας το περιοδικό και προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό Μας».

Ποια είναι η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Νικολαϊδου

H Αλεξάνδρα Νικολαϊδου γεννήθηκε πριν από 39 χρόνια. Έχει αποφοιτήσει από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στη συνέχεια έκανε ένα μεταπτυχιακό στο Περιβάλλον και την Ανάπτυξη.

 

Σήμερα έχει μια υψηλόβαθμη θέση σε γνωστή εταιρία εισαγωγής ρούχων, αφού λατρεύει τη μόδα. Είναι πολύ καλή φίλη της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και της Μαριλού Κόζαρη, μέλλουσας συζύγου του Πάνου Μουζουράκη.

Όταν η Αλεξάνδρα Νικολαϊδου «έπαιζε» δίπλα στην Άννα Βίσση

Σε μικρή ηλικία η Αλεξάνδρα Νικολαϊδου φαίνεται πως είχε καλλιτεχνικές ανησυχίες. Το «μικρόβιο» της υποκριτικής είχε μπει στο αίμα της και την τηλεοπτική σεζόν 1996-1997 υποδύθηκε την κόρη της, Λίλας Καφαντάρη, Μαργαρίτα, στη σειρά «Καληνύχτα Μαμά».

Όταν η Αλεξάνδρα Νικολαϊδου συνάντησε στο τηλεοπτικό πλατό την Άννα Βίσση/ φωτογραφία Πρωινό Μας

Όταν η Αλεξάνδρα Νικολαϊδου συνάντησε στο τηλεοπτικό πλατό την Άννα Βίσση/ φωτογραφία Πρωινό Μας


Μάλιστα, σε ένα από τα επεισόδια την είχαμε δει να «παίζει» δίπλα στην Άννα Βίσση, ζητώντας της αυτόγραφο, μιας και δήλωνε μεγάλη της θαυμάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top