Γκαγκάκη: Παραιτήθηκε από τον Δήμο Αθηναίων μετά το επεισόδιο με τον Λιάγκα

Ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε δεκτή την παραίτησή της

Ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε δεκτή την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη από την Τεχνόπολη στον δήμο Αθηναίων.

Η ανακοίνωση του δήμου αναφέρει: «Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις, για λόγους ευθιξίας, της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας - Ινέζ Αγγελή - Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί. Η νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας συνεχίζει απρόσκοπτα. Καμία σκιά, καμία πολιτική εκμετάλλευση του έργου και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στην πόλη μας».

«Θύελλα» αντιδράσεων για την Κατερίνα Γκαγκάκη

Όλα ξεκίνησαν όταν την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στην οποία συμμετέχει η Κατερίνα Γκαγκάκη, πάνελ και παρουσιαστής σχολίασαν το περιστατικό στο ΑΠΘ όπου μία 20χρονη φοιτήτρια έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από συμφοιτητή της την ώρα που εκείνη μελετούσε.

Η νέα «συγγνώμη» του Γιώργου Λιάγκα για το περιστατικό στο ΑΠΘ

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο Λιάγκας για το «ατόπημα» στην εκπομπή του

Ο τρόπος που σχολιάστηκε από τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων.

Παρά τη «συγγνώμη» του παρουσιαστή τις προηγούμενες ημέρες και μετά τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί, οι αντιδράσεις από το κοινό αλλά και πολλούς φορείς καλά κρατούν.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι εσύ», Παύλος Γερουλάνος με ανάρτησή του στο Facebook, είχε ζητήσει την αποπομπή της Κατερίνας Γκαγκάκη από τη θέσηπου κατέχει στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας μιας και είναι υπεύθυνη του τομέα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη από την πλευρά της ζήτησε δημόσια συγγνώμη και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top