Πήραν το «ναι»! Οι έξι βορειοελλαδίτισσες που πέρασαν στο bootcamp του GNTM

Αυτές που γοήτευσαν την επιτροπή και οι… λαϊκές!

Έτσι καλωσόρισαν οι κριτές τις υποψήφιες στo casting της Θεσσαλονίκης

Πολλά… διαμάντια είχε η audition του GNTM στη Θεσσαλονίκη, αφού άλλες λιγότερο κι άλλες περισσότερο κατάφεραν να κερδίσουν τη Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Άγγελο Μπράτη και τον Δημήτρη Σκουλό και να πάρουν το περιβόητο «εισιτήριο» για το bootcamp.

Κωνσταντίνα
Η 19χρονη Κωνσταντίνα ενθουσίασε τους τέσσερις κριτές του GNTM με την ομορφιά της! Τη θετική της ενέργεια σχολίασαν όλοι οι κριτές, ωστόσο, ο Δημήτρης Σκουλός αναρωτήθηκε αν όλο αυτό είναι ψεύτικο. Με τέσσερα «ναι» ήταν η πρώτη από τις auditions της Θεσσαλονίκης που πέρασαν στο bootcamp.

Αλεξία
Ένα plus size μοντέλο πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού. Πρόκειται για την 22χρονη φοιτήτρια δημοσιογραφίας Αλεξία με ύψος 1,75μ. Όπως εξήγησε στους κριτές του GNTM, στο παρελθόν δεν ήταν συμφιλιωμένη με το βάρος της και είχε προσπαθήσει να χάσει κάποια περιττά κιλά. Οι τέσσερις κριτές την πέρασαν στην επόμενη φάση, χωρίς ωστόσο η Βίκυ Καγιά να έχει δει το τατουάζ στην πλάτη της. 

Ειρήνη 
Η 24χρονη Ειρήνη πραγματικά δίχασε τους κριτές! Ο λόγος; Τα πολλά τατουάζ στη μία πλευρά του σώματός της. Η Ηλιάνα με τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη δήλωσαν πώς θα ήθελαν φέτος να κάνουν την ανατροπή και να δώσουν την ευκαιρία σε μια κοπέλα με πολλά tattoos, με τη Βίκυ Καγιά να διαφωνεί απόλυτα! Ωστόσο με τρία «ναι» η Ειρήνη πέρασε στην επόμενη φάση.

Μπεατρίς
H 27χρονη Μπεατρίς από την Κούβα πήγε στην audition της Θεσσαλονίκης παρέα με τον πατέρα της. Η exotic υποψήφια ξεσήκωσε τους κριτές με την ομορφιά αλλά και τις χορευτικές της ικανότητeς. Ο μπαμπάς της παρακίνησε τους κριτές κι έτσι το εκκολαπτόμενο μοντέλο πέρασε στο bootccamp.

Πόπη
Η ηλικία της 29χρονης Πόπης που ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, προβλημάτισε για λίγο τους κριτές, ωστόσο, επειδή φαίνεται μικρότερη απ΄ότι πραγματικά είναι, η κριτική της είπε το μεγάλο «ναι»!

Λένια
Μία από τις πιο πολυσυζητημένες συμμετοχές της audition στη Θεσσαλονίκη ήταν αυτής της Λένιας. Το 27χρονο μοντέλο με 23.000 followers στο Instagram άρεσε στους κριτές, ωστόσο οι πολύ… λαϊκές της πόζες προκάλεσαν την αντίδραση του Άγγελου Μπράτη που ήταν ο μόνος από τους τέσσερις κριτές που της είπαν «όχι». Παρόλα αυτά με τρία «likes» πέρασε στην επόμενη φάση.

Εμμανουέλα 
Ήταν από τις πιο εντυπωσιακές συμμετοχές στη Θεσσαλονίκη η 21χρονη Εμμανουέλα, που εδώ κι ένα χρόνο είναι παντρεμένη! Το όμορφο πρόσωπό της, οι αναλογίες και η ευγένεια της την πήγαν στην επόμενη φάση του GNTM.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top