Νίκος Πολυδερόπουλος: Δε θα συνεργαστεί τελικά με τον Ανδρέα Γεωργίου

Ποιος είναι ο λόγος;

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος αγαπήθηκε πολύ μέσα από «Το Τατουάζ» που υποδύθηκε έναν serial killer, τον Ορφέα. Ο νεαρός ηθοποιός δήλωσε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου ότι έχει δώσει τα χέρια με τον Ανδρέα Γεωργίου, προκειμένου να συνεργαστούν στη νέα του σειρά που θα βγεί στον «αέρα» τον Ιανουάριο.

Η εν λόγω συνέντευξη έγινε πριν από μία εβδομάδα και τώρα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε ότι η συνεργασία των δυο ανδρών... χάλασε.

«Χάλασε η συνεργασία με τον Γεωργίου για το σίριαλ που θα έβγαινε στον ΣΚΑΙ από Γενάρη, μετά το Λόγω Τιμής δηλαδή, με πρωταγωνιστή τον Πολυδερόπουλο. Είχαν δώσει τα χέρια, μας το είπε και στο βίντεο, αλλά η συνεργασία χάλασε. Το ρεπορτάζ μου λέει ότι χάλασε από την πλευρά του Νίκου Πολυδερόπουλου. Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είπε τελικά όχι. Απ’ ότι πρόλαβα να μάθω και λίγο να καταλάβω από κάποιες κουβέντες που είχα με ανθρώπους του χώρου, ίσως, επειδή έχει την εμπειρία αυτή, δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος με το καστ.», είπε ο δημοσιογράφος.

Νίκος Πολυδερόπουλος: Τι τον απογοητεύει σε μια γυναίκα

έχει αποκτήσει πολλές θαυμάστριες και μάλιστα κάποιες από αυτές θα ήθελαν να σταθούν στο πλευρό του.

Πολυδερόπουλος: Ποζάρει με μαγιό και εντυπωσιάζει με τους κοιλιακούς του

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου αποκάλυψε

ότι είναι αυτό που τον απογοητεύει σε μια γυναίκα.

«Μου αρέσει να κυνηγάω αυτό που θέλω. Με γοητεύει όταν μια γυναίκα μου δείχνει ενδιαφέρον, αλλά με απογοητεύει όταν κάνει την πρώτη κίνηση», είπε και στη συνέχεια ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα έχει βρει τον μπελά του.

Ο λόγος; «Είχα πει ότι δεχόμουν στο instagram γυμνά βίντεο και είχα πει «παιδιά να μου στέλνετε μία «καλημέρα», μία «καλησπέρα» και τώρα εδώ και ένα μήνα με έχουν τρελάνει στην «καλημέρα» και στην «καλησπέρα»», εξήγησε ο ίδιος.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top