Elif: Ο Κενάν και η Μελέκ πηγαίνουν μαζί με τον δικηγόρο τους στο τμήμα

Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο

Η Πελίν κανονίζει να συναντηθεί με τον Κοράι και αυτό θυμώνει τη Φεραγιέ. Η Ελίφ ξέρει πως ο Κεμάλ προσπαθεί να κλέψει τη Ράμπια και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να τον εμποδίσει.  

Ο Κεμάλ συναντάει τον Βεϊσέλ και σχεδιάζουν να ληστέψουν τη Ράμπια. Το επόμενο πρωί, ο Κεμάλ πηγαίνει στο σπίτι της Ράμπι για να υπογράψει τα έγγραφα αλλά αυτή τη φορά η Ράμπια τα διαβάζει πριν τα υπογράψει και καταλαβαίνει ότι έτσι δίνει τη δικαιοδοσία στον Κεμάλ να πουλήσει την περιουσία της.

Ο Κεμάλ δικαιολογείται λέγοντας πως είναι το λάθος έγγραφο και πως θα φέρει το διορθωμένο. Θέλει να πάρει την Ελίφ μαζί του αλλά η Ράμπια δεν το επιτρέπει.  Η Ασουμάν χαίρεται επειδή η οικογένεια ξέρει πια πως η Ελίφ είναι ζωντανή αλλά φοβάται πως αυτό θα φέρει πιο κοντά τον Κενάν με τη Μελέκ.

Ο Κενάν και η Μελέκ πηγαίνουν μαζί με τον δικηγόρο τους στο τμήμα για να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν. Σοκάρονται όταν ανακαλύπτουν ότι η Αρζούν ήταν εκείνη που προκάλεσε το ατύχημα του Μουχσίν και της Νουρτέν. Πηγαίνουν στο σπίτι του Νετζντέτ να ζητήσουν εξηγήσεις. Η Αρζού ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τον Μουχσίν και τη Νουρτέν και πως πρόκειται για σύμπτωση.

Ο Νετζντέτ παίρνει το μέρος της Αρζού. Η Αρζού τσακώνεται με τη Μελέκ και τη ρίχνει από τις σκάλες. Η Μελέκ χάνει τις αισθήσεις της και ο Κενάν τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο Νετζντέτ φυγαδεύει την Αρζού γιατί φοβάται πως ο Κενάν θα την καταγγείλει στην αστυνομία. Πράγματι ο Κενάν αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία…

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top