Ελεονώρα Μελέτη: «Το ζω λίγο οσκαρικά»

Η ανάρτησή στο Instagram για την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα»

Δείτε την κόρη της να κάνει τα πρώτα της βήματα

Το «Μετά τα Μεσάνυχτα» έριξε αυλαία το βράδυ της Τρίτης και η οικοδέσποινά του, Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε on air τους τηλεθεατές για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν δίνοντας ραντεβού για την επόμενη.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια, εκτός από τον τηλεοπτικό αέρα θέλησε να πει το δικό της «αντίο» και «ευχαριστώ» και μέσω social media και συγκεκριμένα, μέσω Instagram.

Δημοσίευσε έτσι, ένα μακροσκελές κείμενο και μία ομαδική φωτογραφία μαζί με τους συνεργάτες της στην επιτυχημένη εκπομπή.

«Σας παρουσιάζω τη ψυχή του “μετά τα μεσάνυχτα”. Είναι οι άνθρωποι που εμπρός κ πίσω από τις κάμερες έδιναν για μια σεζόν τον καλύτερο τους εαυτό για να ξενυχτάμε μαζί κάθε Τρίτη κ Τετάρτη. Είναι η ομάδα που έβγαζε στους δεκτές σας το τελικό αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι, που ο καθένας από το πόστο του έκανε αυτό που ξέρει κ αγαπά για να μπορέσουμε όλοι μαζί να μοιραστούμε σκέψεις, κουβέντες κ συναισθήματα. Σας ευχαριστούμε όλοι μαζί, μέσα από την καρδιά μας. Σας ευχαριστώ προσωπικά που μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας, με τα σχόλια σας , με την ενέργεια σας... σας ευχαριστώ. Ευχαριστώ τους πρωταγωνιστές της καθημερινής ζωής που άνοιξαν την καρδιά τους στην εκπομπή μας λέγοντας την ιστορία τους κ δίνοντας ένα κομμάτι από την ψυχή τους. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν γι’ αυτή την εκπομπή, τους τεχνικούς μας, το κοντρόλ μας, τους ανθρώπους του πλατό, τους μοντέρ μας, την παραγωγή μας ( κεβορκ, Νάσο, Δημήτρη) τον @thanosvogiatzis κ την @ioannasalamoura (το παρεάκι του καμαρινιού) τη δημοσιογραφική ομάδα μας που δούλεψε σκληρά, πολύ σκληρά κ δεν έχω λόγια γι αυτήν (Νίκο Σερεμετάκη, Λίνα Κεκεση, Στέλιο Χαιμαντά, Νίκο Μπιρμπακο, Λίτσα Παπαδόπουλου) τη σκηνοθέταρα μου, Νατάσσα Ιωάννου (@natioannou) αλλά κ το μαύρο σκυλί του πολέμου, το λυσσασμένο μπουλντόγκ, την υπέρ τρελή κ πάντα κοκέτα αρχισυντάκτρια μου Πολίνα Τόλη με τα πιο τηλεοπτικά αντανακλαστικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @alphatv που πέρση τέτοια εποχή πίστεψε πως λίγο μετά τα μεσάνυχτα πολλά μπορούν να ειπωθούν. ( Λυδία, Κώστα, Μαρούσω , Μαρία θα απαλλαγείτε από εμάς για λίγες εβδομάδες!) Να έχετε ένα υπέροχο, θετικό, αισιόδοξο καλοκαίρι κ εμείς θα τα πούμε τον Οκτώβριο, λίγο "μετά τα μεσάνυχτα" ... ελπίζω Θεέ μου να μην ξέχασα κάποιον. Το ζω λίγο οσκαρικά μπορείς να πεις, αλλά παρέλειψα τον θεό, τη μαμά, τα μπαμπά, τον άντρα μου, το παιδί, τα γατιά κλπ κλπ κλπ..», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σας παρουσιάζω τη ψυχή του «μετά τα μεσάνυχτα». Είναι οι άνθρωποι που εμπρός κ πίσω από τις καμερες έδιναν για μια σεζον τον καλύτερο τους εαυτό για να ξενυχταμε μαζί κάθε Τρίτη κ Τετάρτη. Είναι η ομάδα που έβγαζε στους δεκτές σας το τελικό αποτελέσμα. Οι άνθρωποι, που ο καθένας από το πόστο του έκανε αυτό που ξερει κ αγαπά για να μπορέσουμε όλοι μαζί να μοιραστούμε σκέψεις, κουβέντες κ συναισθήματα. Σας ευχαριστούμε όλοι μαζί, μέσα από την καρδιά μας για το ότι φέρατε τα «μεσάνυχτα» πρώτα στους πίνακες τηλεθέασης στη late night ζώνη, στο πλαίσιο ενός αξιοσέβαστου ανταγωνισμού. Σας ευχαριστώ προσωπικά που μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας, με τα σχόλια σας , με την ενέργεια σας ... σας ευχαριστώ. ευχαριστώ τους πρωταγωνιστες της καθημερινής ζωής που άνοιξαν την καρδιά τους στην εκπομπή μας λέγοντας την ιστορία τους κ δίνοντας ένα κομμάτι από την ψυχή τους. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν γι αυτή την εκπομπή, τους τεχνικούς μας, το κοντρόλ μας, τους ανθρωπους του πλατώ, τους μοντέρ μας, την παραγωγή μας ( κεβορκ, Νάσο, Δημήτρη) τον @thanosvogiatzis κ την @ioannasalamoura (το παρεάκι του καμαρινιού) τη δημοσιογραφική ομάδα μας που δούλεψε σκληρά, πολύ σκληρά κ δεν έχω λόγια γι αυτήν (Νίκο σερεμετακη, λινά κεκεση, Στέλιο Χαιμαντα,Νίκο μπιρμπακο, λιτσα Παπαδόπουλου) τη σκηνοθέταρα μου, Νατάσσα Ιωάννου (@natioannou) αλλά κ το μαυρο σκυλί του πολέμου, το λυσασσμενο μπουλντόγκ, την υπέρ τρελη κ πάντα κοκέτα αρχισυντάκτρια μου Πολινα τολη με τα πιο τηλεοπτικά αντανακλαστικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @alphatv που περσυ τέτοια εποχή πίστεψε πως λίγο μετά τα μεσάνυχτα πολλά μπορούν να ειπωθούν. ( λυδια, Κώστα, Μαρουσω , Μαρία θα απαλλαγείτε από εμας για λιγες εβδομαδες!) Να έχετε ένα υπέροχο, θετικό, αισιόδοξο καλοκαίρι, κ εμείς θα τα πούμε τον Οκτώβριο, λίγο «μετά τα μεσάνυχτα» ... ελπίζω Θεέ μου να μην ξέχασα κάποιον. Το ζω λίγο οσκαρικά μπορείς να πεις, αλλά παρέλειψα τον θεό, τη μαμά, τα μπαμπά, τον άντρα μου, το παιδί, τα γατιά κλπ κλπ κλπ... #latenight #latenightshow #tvshow #tvhostess #lovemyjob

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις


 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top