Ειρήνη Καραγεώργη: Η νέα μούσα του Γεωργίου είναι 23 ετών και έχει 2 παιδιά

Όλα όσα δε ξέρουμε για την Κύπρια ηθοποιό

Ο Ανδρέας Γεωργίου φαίνεται πώς έχει ήδη βρει τη νέα του μούσα! Λίγες μέρες μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του Τατουάζ, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός επιστρέφει ξανά τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. 

Το τρέιλερ της νέας του σειράς με τίτλο «8 Λέξεις» έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Η νέα πρωταγωνίστρια θα είναι η Ειρήνη Καραγεώργη. Συμπρωταγωνίστριες της θα είναι οι: Πέμη Ζούνη, Θάλεια Ματίκα και Δανάη Παππά. 

Η Ειρήνη Καραγεώργη είναι 23 χρόνων, αφού γεννήθηκε στις 13/11/95, και είναι ήδη μητέρα δύο κοριτσιών! 

Η μελαχρινή ηθοποιός, η οποία στην Κύπρο είναι ιδιαίτερα γνωστή, καθώς μετρά αρκετές συμμετοχές στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση, πέρασε το casting του Ανδρέα Γεωργίου που έγινε πριν από μερικούς μήνες στην Κύπρο και κατάφερε να κερδίσει τον ρόλο. 

Η Ειρήνη Καραγεώργη επικοινωνεί συχνά με τους διαδικτυακούς φίλους της  του Instagram, αφού μοιράζεται μαζί τους κάποιες από τις στιγμές της καθημερινότητάς της με τις κόρες της, αλλά και μέσα από το blog της, το οποίο απευθύνεται σε όλες τις νέες μανούλες. 

Η νεαρή ηθοποιός στην περιγραφή του blog της έχει γράψει τα εξής για τον εαυτό της:

«Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ξεκινάμε με τα βασικά, ονοματεπώνυμο: Ειρήνη Καραγιώργη, ημερομηνία γεννήσεως: , 13/11/1995, αισίως 23 χρόνων, μητέρα δύο υπέροχων κοριτσιών. Η ζωή μου; Με λίγες λέξεις, μαμά, , νοικοκυρά, ηθοποιός,  σύντροφος και τέλος γυναίκα. Μια μέρα ερωτεύτηκα και έμεινα έγκυος. Δεν τα παράτησα όμως,  το σχολείο το συνέχισα και πήγαινα με την κοιλιά στο στόμα μέχρι και την τελευταία στιγμή. Γέννησα, κάθισα σπίτι δυο βδομάδες και επέστρεψα για να τελειώσω την τρίτη λυκείου. Αποφοίτησα με άριστα.
Παράλληλα με την εγκυμοσύνη προετοιμαζόμουνα για να δώσω εξετάσεις στην δραματική σχόλη Βλαδίμηρου Καυκαρίδη. Ήρθε το καλοκαίρι, πήγα στις εξετάσεις και πέρασα. Επιτέλους θα σπούδαζα αυτό που πάντα  ονειρευόμουν. Οι σπουδές μου ήταν τρία χρόνια. Όμως δεν θα το κρύψω δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, ήμουνα και single μαμά ,  οι ώρες ήταν πολλές και έπρεπε να αφήνω την μικρή συνεχώς Ακόμη νιώθω τύψεις για αυτό. Όμως τα κατάφερα και από το 2016 μέχρι και σήμερα έχω την τύχη να κάνω την δουλειά που αγαπώ. Και είχα και  την τύχη -ευλογία πες καλύτερα- μέσα από  αυτά τα δύσκολα τρία χρόνια να γνωρίσω αυτόν που μου στάθηκε με όλη την δύναμη της ψυχής του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top