Άνοδος για το Κεντρικό Δελτίο του Star για τη σεζόν 2018 – 2019

Σε σχέση με την περσινή σεζόν

Μάρα Ζαχαρέα

Η ολοκλήρωση της τηλεοπτικής περιόδου 2018-2019 βρίσκει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star σε ανοδική πορεία, σε σχέση με την περυσινή σεζόν.

Σε μια χρονιά έντονων εξελίξεων και πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα στη διεύθυνση και την παρουσίαση τις καθημερινές και την Κατερίνα Παναγοπούλου τα Σαββατοκύριακα, επέμεινε στην ψύχραιμη αποτύπωση της πολιτικής πραγματικότητας και στην ανάδειξη των κοινωνικών θεμάτων, επενδύοντας ταυτόχρονα στη δύναμη της εικόνας.

Συγκεκριμένα, από τις 10/9/2018 έως και 30/6/2019, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star κατέγραψε μερίδιο τηλεθέασης 14% στο σύνολο κοινού έναντι 12,3% την περυσινή σεζόν (13,9% στα δυναμικά κοινά έναντι 13% την περυσινή σεζόν).

Την ίδια περίοδο, το καθημερινό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων (από Δευτέρα έως Παρασκευή) κατέγραψε ακόμα καλύτερα ποσοστά, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 15,4% στο σύνολο κοινού έναντι 12,8% την περυσινή σεζόν (14,8% στα δυναμικά κοινά έναντι 13% την περυσινή σεζόν).

Με βελτιωμένο μερίδιο τηλεθέασης κατά 20% σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, το δελτίο ειδήσεων του Star συνεχίζει την ανοδική πορεία του, επιλέγοντας να παραμένει αταλάντευτα κοντά στην κοινωνία και τα προβλήματα, που απασχολούν πραγματικά τους Έλληνες πολίτες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top