Ελένη Μενεγάκη: Ποιος συνεργάτης της αποχωρεί από το πάνελ;

Η on air αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού

O Παναγιώτης Χατζηδάκης ήταν από τα ονόματα που όλοι περίμεναν να δουν ξανά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο συνεργάτης της παρουσιάστριας ανακοίνωσε στον «αέρα» της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» ότι του χρόνου δε θα βρίσκεται στο πάνελ της Ελένης, αφήνοντας ,ε το στόμα ανοιχτό τη Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό.

«Η φετινή χρονιά με την Ελένη ήταν εποικοδομητική, γεμάτη, ουσιαστική. Χαίρομαι πάρα πολύ που μου έκαναν την πρόταση και χαίρομαι που τη δέχτηκα κιόλας. Είναι αυτό που πολλές φορές το λες και ακούγεται το ίδιο πάντα, αλλά όταν συμβαίνει πραγματικά, δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί αυτή η αλήθεια γιατί πολλές φορές λες ότι περάσαμε πολύ καλά, ενώ μπορεί να μην έχεις περάσει και καλά», είπε αρχικά και πρόσθεσε: Όταν έρχεται η στιγμή να θες το πεις πραγματικά, λες πως θα το πω τώρα διαφορετικά για να φανεί έτσι ότι ήταν αληθινό. Σε όλες τις δουλειές πολύ σημαντικό είναι η χημεία των ανθρώπων, όταν τα έχεις καλά με τους άλλους είναι ευλογία. Και ευτυχώς φέτος ήμασταν όλοι πολύ δεμένοι, ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον».

Κλείνοντας, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είπε  ότι τη νέα τηλεοπτική σεζόν δε θα είναι μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, τονίζοντας ότι αισθάνεται γεμάτος από αυτή τη συνεργασία. «Του χρόνου δε θα είμαι στην εκπομπή. Εγώ αυτό που κρατάω πολλές φορές και αυτό που με ενδιαφέρει είναι αυτό που έγινε τι σου αφήνει. Κι επειδή εγώ είμαι γεμάτος από αυτό, αισθάνομαι πολύ καλά. Πήρα αυτά που ήθελα και από τη στιγμή που πήρα αυτά που ήθελα, πολύ ωραία θα ήταν να συνέχιζα, αλλά το σημαντικό για μένα είναι ότι πήρα πολλά πράγματα που είμαι πολύ καλύτερα για να κάνω κάτι επόμενο. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα και με τον εαυτό μου».

Νάνσυ Παραδεισανού: Αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

Να υπενθυμίσουμε ότι είναι ο δεύτερος συνεργάτης της παρουσιάστριας που αποχωρεί από την εκπομπή μετά τη Νάνσυ Παραδεισανού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top