Νάνσυ Παραδεισανού: Αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

Η φωτογραφία και το μήνυμα στο Instagram

Δείτε το φινάλε της Μενεγάκη για τη φετινή σεζόν

Με ένα μικρό κείμενο και με μια φωτογραφία στο Instagram, η Νάνσυ Παραδεισανού, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με την παρουσιάστρια. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ευχαριστώ χρυσούλι μου, επόμενη γραμμούλα; #thankyounext #tuesday #inwhite #totalwhite #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nancy Paradeisanou Beckham®️ (@nancyparadeisanou) στις

 

«Ήταν δυο υπέροχα χρόνια αυτά που πέρασα κάθε μεσημέρι στην #eleni ! Γνώρισα και συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους που η καθημερινότητα μου μαζί τους ήταν συναρπαστική. Κυρίως όμως, γνώρισα καλύτερα την Ελένη, πρώτα σαν άνθρωπο κι ύστερα σαν επαγγελματία. Που με πίστεψε, με στήριξε και με εξέλιξε όσο δεν περίμενα ποτέ. Θα είστε όλοι για πάντα στην καρδιά μου. Καλό καλοκαίρι και εις το επανιδείν!», έγραψε η πανελίστρια κάτω από τη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τους συνεργάτες της εκπομπής «Ελένη» και τη Μενεγάκη. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ήταν δυο υπέροχα χρόνια αυτά που πέρασα κάθε μεσημέρι στην #eleni ! Γνώρισα και συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους που η καθημερινότητα μου μαζι τους ήταν συναρπαστική. Κυρίως όμως, γνώρισα καλύτερα την Ελένη, πρώτα σαν άνθρωπο κι ύστερα σαν επαγγελματία. Που με πίστεψε, με στήριξε και με εξέλιξε όσο δεν περίμενα ποτέ. Θα είστε όλοι για πάντα στην καρδιά μου❣️🤞🏼Καλό καλοκαίρι και εις το επανιδείν! 🌴💦😎☀️🔛

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nancy Paradeisanou Beckham®️ (@nancyparadeisanou) στις

 

Η Ελένη Μενεγάκη έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν την Παρασκευή, ενώ έκανε και έναν μικρό απολογισμό της πορείας της όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες:  «Έχω υπάρξει πολύ τυχερή στη ζωή μου με τους συνεργάτες μου. Έχω πάρει πολλή χαρά από αυτή τη δουλειά και τους συνεργάτες μου. Χαίρομαι, γιατί είμαστε ομάδα. Μπράβο σας, ρε παιδιά, είστε σπουδαίοι και σας αγαπώ πολύ…Καλό καλοκαίρι σε όλους. Γεια σας», είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top