Ελένη Μενεγάκη: Αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και έκανε τον απολογισμό της

«Με έναν μαγικό τρόπο εδώ μέσα όλα αλλάζουν»

Φινάλε για τη φετινή σεζόν έκανε η Ελένη Μενεγάκη. Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, η παρουσιάστρια φώναξε στο πλατό κάποιους από τους συνεργάτες της, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για τη στήριξή τους, αλλά και τα πρωτότυπα θέματα που παρουσίασαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Ελένη Μενεγάκη: Η έξοδος με τον αδερφό της και η απρόσμενη συνάντηση

«Είχαμε μια ακόμη πολύ καλή χρονιά. Όλα τα νέα παιδιά και όλα τα παλιά είναι όλη η δύναμη και η ενέργεια αυτής της εκπομπής. Κάθε μέρα μέσα σε αυτόν τον χώρο τον εργασιακό είναι μια χαρά. Γιατί ακόμη και όταν τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλουμε στην καθημερινότητα, με έναν μαγικό τρόπο εδώ μέσα όλα αλλάζουν. Για αυτές τις ώρες που είμαστε μαζί», είπε αρχικά.

Έκανε και έναν μικρό απολογισμό της πορείας της όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες:  Έχω υπάρξει πολύ τυχερή στη ζωή μου με τους συνεργάτες μου. Έχω πάρει πολλή χαρά από αυτή τη δουλειά και τους συνεργάτες μου. Χαίρομαι, γιατί είμαστε ομάδα. Μπράβο σας, ρε παιδιά, είστε σπουδαίοι και σας αγαπώ πολύ…Καλό καλοκαίρι σε όλους. Γεια σας», είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top