Γιώργος Πράτανος: Τι συμβαίνει στα παρασκήνια μίας φωτογράφισης περιοδικού;

Όσα εκμυστηρεύτηκε ο διευθυντής του People Γιώργος Πράτανος

Για όλους και για όλα μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο διευθυντής του περιοδικού Γιώργος Πράτανος, που μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο του «Ο ανεπιθύμητος νεκρός».

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μιλώντας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τη «Φωλιά των Κου Κου», σε πολλά από τα πρόσωπα που κατά καιρούς έχουν φιλοξενηθεί στο περιοδικό. Ιδιαίτερη εντύπωση του έκανε το εξώφυλλο με τον Ζαχίρ από το MasterChef, με τον Γιώργο Πράτανο να απαντάει πώς η ιστορία ζωής του Αφγανού σεφ είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Τέλος ο Λαζόπουλος από το OPEN - Το παρασκήνιο του τηλεοπτικού διαζυγίου

Ένας ακόμα λόγος που το περιοδικό βρέθηκε πρόσφατα στην επικαιρότητα ήταν το εξώφυλλο με τη Μαρία Κορινθίου, που μετά από μία θεατρική σεζόν επέστρεψε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών της. Ο Γιώργος μίλησε με χιούμορ για το «κατασκοπικό» θρίλερ που έζησε προκειμένου να μη γίνει η μεγάλη αποκάλυψη της αλλαγής πριν βγει το εξώφυλλο στα περίπτερα. 

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος και συγγραφέας αναφέρθηκε στο βιβλίο του που υμνεί τον Νίκο Καζαντζάκη, τον Φρέντυ Γερμανό και πολλούς ακόμα μεγάλους ανθρώπους του πνεύματος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top