Η Μαρίνα Πατούλη εξηγεί πώς μία βίδα ανεβάζει τη λίμπιντο!

«Δε με ζηλεύει ο άντρας μου»

Στη Μαρούσι, στα «λημέρια» της Μαρίνας Πατούλη, βρέθηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου».

Η εκρηκτική σύζυγος του νέου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, έκανε πολλές εξομολογήσεις για την κοινή τους πορεία των 32 ετών. «Είναι πολύ αφροδισιακό για τη γυναίκα να βλέπει τον άντρα να βιδώνει κάτι που έχει χαλάσει» είπε, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε το μυστικό για να μη χάνεται το ενδιαφέρον σε μία σχέση. «Έχουμε τόσες ενασχολήσεις που δεν προλαβαίνουμε να μπούμε στη ρουτίνα» εξομολογήθηκε η πρώην πρώτη κυρία του Αμαρουσίου.

Ποια επώνυμη Ελληνίδα έκανε αυτή την... πουά-ριγέ εμφάνιση;

Αποσύρθηκε η Μαρίνα Πατούλη από υποψήφια δήμαρχος στο Μαρούσι!

«Δεν είμαι γκρινιάρα, αλλά απαιτητική» δήλωσε, τονίζοντας πως είναι η πιο ευέξαπτη στην οικογένειά τους. Τη θαυμάζει ο σύζυγός της; «Με θαυμάζει, το λέει σε φίλους, αλλά εμένα μου το δείχνει έμμεσα, αφού δε θέλει να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα!» απάντησε χαμογελαστή. 

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο θέμα της ζήλιας. «Δε με ζηλεύει ο Γιώργος, μάλλον είναι εγωιστής και δεν το δείχνει» είπε, σε αντίθεση με την ίδια που δεν κρύβει το γεγονός ότι ζηλεύει, αλλά με… μέτρο!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top