MasterChef 3: Λίγες ώρες πριν τον τελικό οι προβλέψεις των τριών κριτών!

Όσα είπαν Κουτσόπουλος, Κοντιζάς και Ιωαννίδης στους «Κου Κου»

Ημέρα του μεγάλου τελικού του MasterChef η σημερινή και οι τρεις κριτές και σεφ του κορυφαίου τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής, δεν μπορούσαν να μη βρεθούν στο πλατό των «Κου Κου».

Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης μίλησαν για όλα και για όλους, σε όλη αυτή την πορεία του MasterChef. Το λόγο πρώτος πήρε ο «θείος Λεωνίδας» αφού και οι δύο δικοί του παίκτες βρίσκονται στο τελικό, τονίζοντας πως τόσο η Σπυριδούλα όσο και ο Μανώλης θέλουν πάρα πολύ να κερδίσουν τον τίτλο.

Ο «Κρατς» απαντάει στο ένα και μοναδικό αρνητικό σχόλιο που του έγινε!

MasterChef: Ποιος παίκτης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία;

«Το κοινό χαρακτηριστικό των παιδιών είναι ότι έχουν υπομονή, επιμονή και πειθαρχία» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, κάτι που «είδε» και σε άλλους διαγωνιζόμενους του παιχνιδιού.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αναφέρθηκε στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί απόψε στον μεγάλο τελικό, αποκαλύπτοντας πώς οι βαθμολογίες θα γίνονται γνωστές στο τηλεοπτικό κοινό σταδιακά, ενώ η τελική βαθμολογία θα ανακοινωθεί ζωντανά μαζί με τον μεγάλο νικητή!

Οι κριτές αναφέρθηκαν επίσης στο πόσο καλά πέρασαν αυτούς τους τελευταίους μήνες, ενώ θεωρούν μεγάλη νίκη ότι πλέον ο κόσμος είναι εξοικειωμένος με νέες τεχνικές, γεύσεις και μαγειρικούς όρους. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top