Θάνος από MasterChef:Οι δηλώσεις για τους συμπαίκτες του που έκαναν αίσθηση

Τι είπε για Σταμάτη, Ασημίνα και Σπυριδούλα

Για όλους και για όλα μίλησε ο Θάνος Σπανός μετά την οριστική αποχώρηση από το MasterChef.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Ο πρώην παίκτης αναφέρθηκε σε όλα εκείνα που συνέβησαν μετά την επιστροφή παλιών παικτών στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.
Αρχικά αναφέρθηκε στον Σταμάτη Κωβαίο, ο οποίος είχε την περιέργεια να μάθει τι συνέβαινε έξω, όσο εκείνος ήταν μέσα στο MasterChef.

 «Ο Σταμάτης ήταν ο πρώτος που ρώτησε τι λένε έξω. Ο πρώτος που επέστρεψε στο σπίτι ήμουν εγώ. Ήμασταν στον καναπέ και με ρώτησε τι λένε και του απάντησα «Είσαι λίγο κακός». Οι υπόλοιποι ερχόντουσαν μέσα στη βδομάδα στο δωμάτιο και με ρωτούσαν τι λένε. Λίγο πολύ τα παιδιά είχαν μια ιδέα και πριν. Όταν έβγαιναν στις ομαδικές ψυλλιαζόντουσαν. Τον τελευταίο καιρό ο Σταμάτης κλεινόταν λίγο στο δωμάτιο, καθόταν στο σαλόνι, φαινόταν ότι σκεφτόταν πράγματα. Ηταν προβληματισμένος».

Στη συνέχεια μίλησε για την Ασημίνα και αυτό που του είχε κάνει εντύπωση σε εκείνη: «Εγώ έμενα στο σπίτι στο ίδιο δωμάτιο με την Ασημίνα. Κάθε πρωί μου έστρωνε η Ασημίνα το κρεβάτι, Είναι απίστευτη νοικοκυρά».

Κλείνοντας, στάθηκε στη Σπυριδούλα και ειδικότερα σε μια δήλωση που είχε κάνει τον πρώτο καιρό, όταν ισχυρίστηκε ότι είναι εγωίστρια και ζηλιάρα.

«Με τη Σπυριδούλα δε θα κάναμε ποτέ παρέα. Η Σπυριδούλα είχε δηλώσει εξαρχής ότι είναι εγωίστρια και ζηλιάρα. Αυτό που είπε, αυτό είναι. Την έβλεπες και δεν ήθελε καν να σε βλέπει στον χώρο! Κάποιοι άνθρωποι βάζουν κάποιες ταμπέλες και το πάνε έτσι. Πιο κοντά ήταν με τον Πάνο, τον Σταμάτη και τον Τάσο», είπε ο Θάνος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top