Βόσσου: «Επιλογή μου να είμαι αδύνατη, δεν πάσχω από νευρική ανορεξία»

«Πασχίζω να μείνω στα κιλά που είμαι τώρα»

Απάντηση στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να πάσχει από νευρική ανορεξία έδωσε η Σοφία Βόσσου, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι επιλογή της να είναι τόσο αδύνατη. 

«Είναι επιλογή μου να είμαι αδύνατη. Πασχίζω τόσα χρόνια να αδυνατίσω, έχω κάνει χειρουργείο, τα πάντα… Δεν αναστατώθηκα από αυτό που γράφτηκε, γελάω πλέον. Όταν κανείς αφελώς γράφει ή ηθελημένα, δεν ξέρω, κάτι τέτοιο, όταν είσαι σωστός δημοσιογράφος, βλέπεις τη δραστηριότητα του άλλου… Βλέπεις ότι έχει τρεις φορές την εβδομάδα live, έχει μαθήματα, τρέχει δεξιά και αριστερά, ποιος άρρωστος; Που;», είπε η τραγουδίστρια στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα».

Όπως τόνισε, πρόσφατα πέρασε μια γαστρεντερίτιδα που την ταλαιπώρησε αρκετά, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πάσχει από νευρική ανορεξία. Μάλιστα όπως αποκάλυψε το 1994 υπεβλήθη σε εγχείρηση στο στομάχι για να μπορέσει να αδυνατίσει, σημειώνοντας ότι της πήρε πολλά χρόνια για να χάσει τα περιττά κιλά. 

«Το γεγονός ότι είμαι 54 κιλά το θέλω, το προσέχω σαν τα μάτια μου. Με το που δω 55, κάτι ελαττώνω και συντηρούμαι. Πάσχιζα χρόνια να συντηρήσω τα κιλά μου. Ήθελα να αλλάξω το σώμα μου γιατί δεν μου άρεσε η εικόνα μου. Μου πήρε χρόνια να χάσω 32 κιλά», είπε. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top