Δε μασάει τα λόγια της: Πήρα τηλέφωνο τον Αντρέα κι έπεσα σε...Μικρούτσικο

Κάποτε ο παρουσιαστής ήταν κολλητός φίλος της Σάσας Μανέττα

Στο «Πρωινό» μίλησε η παλιά παρουσιάστρια της ΕΡΤ Σάσα Μανέττα, αποκαλύπτοντας πέρα από τις πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες της ζωής της, ότι σταμάτησε να έχει επαφές με τον Ανδρέα Μικρούτσικο με τον οποίον στο παρελθόν είχε μία πολύ στενή φιλία.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε ανάρτηση για τον αδερφό του, που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Σάσα Μανέτα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έκανα φιλίες στον χώρο. Όλους τους κολλητούς μου τους έχω…ξεκολλήσει. Δε μου αρέσει η λέξη κολλητός, γιατί ο κολλητός ξεκολλάει όταν δε σε έχει ανάγκη. Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν έχω επαφές. Τον είχα πάρει τηλέφωνο να του πω κάτι τραγικό. Την τρίτη φορά που τον πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωσε, πάλι τηλεφωνητής, του είπα…Αντρέα, εγώ πήρα τηλέφωνο στον Αντρέα και δυστυχώς έπεσα σε Μικρούτσικο. Μετά από αυτό δεν επικοινώνησε μαζί μου, ούτε εγώ ούτε αυτός», είπε με την ειλικρίνεια που τη διακρίνει η ηθοποιός, στιχουργός και παρουσιάστρια.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τις δικαστικές περιπέτειες και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Πλέον κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις. Την τελευταία φορά που τον είχαμε δει ήταν στη συναυλία που είχε δώσει ο αδελφός του, Θάνος, στο θέατρο Βράχων τον Ιούνιο του 2018. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top