«Λύγισαν» στο Πρωινό του ΑΝΤ1: Πώς αποχαιρέτησε η TV τον Θέμο Αναστασιάδη

Παπαδάκης -Τσιμτσιλή-Καραβάτου μίλησαν για εκείνον

Ο θάνατος του Θέμου Αναστασιάδη ήταν πρώτο θέμα σε όλες τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Θέμος Αναστασιάδης: Πότε θα γίνει η κηδεία του

Στο Πρω1νό του ANT1 με την Φαίη Σκορδά, η συνεργάτιδα του, Αφροδίτη Γραμμέλη ξέσπασε σε λυγμούς μιλώντας για εκείνον. 

Ακόμα, νωρίς το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από την εκπομπή του είπε το δικό του «αντίο» στον Θέμο Αναστασιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, νικημένος από τον καρκίνο, σε νοσοκομείο της Ζυρίχης.

Το «αντίο» της Δούκισσας Νομικού στον Θέμο Αναστασιάδη

Συγκινημένος ο παρουσιαστής από την απώλεια του γνωστού δημοσιογράφου, είπε: «Έφυγε από τη ζωή ένας συνάδελφός μας, μια εμβληματική μορφή της δημοσιογραφίας, ο Θέμος Αναστασιάδης. Έφυγε πολύ νέος ο Θέμος, στα 61 του χρόνια. Τον Θέμο τον ξέρω χρόνια, από τότε που έγραφε στην Ελευθεροτυπία τη Μαύρη Τρύπα… Πολλές φορές βρέθηκα κι εγώ καλεσμένος στην εκπομπή του, φίλος μου ήταν ο Θέμος. Έφυγε νικημένος από τον καρκίνο, έδωσε τη μάχη του τον τελευταίο χρόνο. Τους τελευταίους 5 μήνες τον κατέβαλε η ασθένεια και δυστυχώς έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο. Θέμο, πήγαινε πάνω και κάνε τους να σκάσουν στα γέλια και με τον σαρκασμό και με τον αυτοσαρκασμό, ο οποίος σε διέκρινε».

Ο δημοσιογραφικός και καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη

Με τη σειρά της και η Σταματίνα Τσιμτσιλή «αποχαιρέτησε» τον Θέμο λέγοντας μάλιστα πως πριν λίγο καιρό είχε συναντήσει τη γυναίκα του. «Είχε τύχει και είχα δει τη γυναίκα του, τη Βασιλική πριν μερικούς μήνες και στεκόταν βράχος στην προσπάθεια του αυτή».

Και η Κατερίνα Καραβάτου «Στη Φωλιά των Κου Κου» φανερά συγκινημένη μίλησε για εκείνον και την γνωριμία τους. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top