Ελένη Χατζίδου: Αποκαλύπτει αν ο Παύλου της έχει κάνει πρόταση γάμου

''Μένουμε μαζί από την πρώτη εβδομάδα''

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Ελένη Χατζίδου αφού ζει έναν δυνατό έρωτα με τον Ετεοκλή Παύλου. Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για τον σύντροφό της και τον έρωτα που της χτύπησε την πόρτα.

«Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί, αλλά έχει δέσει η σχέση και πιστεύουμε ότι ο ένας έχει βρει στον άλλον το άλλο του μισό. Δε μετράω πόσο καιρό είμαστε μαζί, ούτε θα κάνω σκηνή αν δε θυμηθεί την επέτειό μας», είπε χαλαρή και ευδιάθετη.

Σε ότι αφορά τη διαφορά ηλικίας που έχουν δήλωσε: «Είναι μαχητής και τρομερά ευγενικός για την ηλικία του. Είναι 29 ετών εγώ πάλι όχι! Έχουμε διαφορά ηλικίας, αλλά αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο. Υπάρχουν άνδρες που ε4ίναι 39 ετών και δεν μπορείς να συνεννοηθείς μαζί τους».

Η ίδια ανέφερε ότι οι γονείς της γνωρίζουν για τη σχέση της. Δεν τον έχουν γνωρίσει, αλλά έχουν μιλήσει μαζί του στο τηλέφωνο και τους αρέσει πολύ που ένας άνθρωπος μιλά με τόσο καλά λόγια για το παιδί τους.

Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ότι δε σκέφτεται αν θα της κάνει πρόταση γάμου και ότι από την πρώτη κιόλας εβδομάδα γνωριμίας τους μένουν μαζί.


Δείτε την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»…

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top