Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει - Δείτε το νέο της trailer

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Είναι έτοιμη να καθίσει για ακόμα μια χρονιά... στον θρόνο της.

Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία επιστρέφει στον Alpha και θα σηκώσει αυλαία τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου στις 13:00, με... αέρα ανανέωσης. Κάτι που κάνει κατά κόρον τις τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει - ίσως και να ανεβάσει - τα νούμερα τηλεθέασής της.

Άλλωστε, η τάση του κοινού είναι... πτωτική κι αυτό μοιάζει να είναι κάτι που την έχει "κλωνήσει" κι έχει αποφασίσει να σηκώσει... μανίκια προκειμένου να γίνουν όλα όπως παλιά - σε ότι αφορά στους δείκτες της Nielsen.

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την Ελένη Μενεγάκη

Το κανάλι της Κάντζας, μάλιστα, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της εκπομπής «Ελένη», το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ τις τελευταίες ώρες, προβάλλεται στον αέρα του Alpha το νέο τρέιλερ για την πρεμιέρα της εκπομπής.

"Φέτος θέλω να είμαστε πιο κοντά από ποτέ. Παρεούλα. Να ξεχνάμε εμείς τα δικά μας, εσείς τα δικά σας. Να κάνουμε πλάκα, να γελάμε, να μπούμε στην καθημερινότητά σας όμορφα, ευχάριστα, αγαπησιάρικα. Θα είμαστε παρέα. Αυτό κάνουμε μαζί. Πολλά χρόνια τώρα. Παρέα...", ακούγεται να λέει η ξανθιά παρουσιάστρια.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top