Πάολα: Είμαι η γκόμενα όλων των αγοριών

Όσα είπε σε συνέντευξή της

Για την ηλικία της, αλλά και το πώς κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, μίλησε η Πάολα στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Εγώ φέρομαι όπως φέρεται η μαμά μου. Ανθρώπινα… Δεν βγαίνω όμως και έξω. Όταν βγήκα με το παιδί μου, με τσέκαραν κι εμένα! Από το σοκ που έπαθα, ξέχασα το παιδί μου έξω από το αμάξι. Μου λέει “Ρε μαμά!”», είπε μια από τις κορυφαίες λαϊκές τραγουδίστριες των τελευταίων χρόνων. Η τραγουδίστρια μίλησε

Ωστόσο μετά το τέλος του βίντεο, ο δημοσιογράφος της εκπομπής έκανε τη δική του αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας.

«Ξέρουμε ότι έχει χρόνια σχέση με τον Μιχάλη τον Ποζίδη. Εγώ αυτό που μπορώ να σας μεταφέρω είναι ότι αυτή η σχέση σε πολύ όμορφο και ωραίο κλίμα έχει πάψει να υπάρχει. Δεν είναι πλέον μαζί…. Επειδή είναι παραδοσιακή γυναίκα η Πάολα, θεωρεί ότι αν πρέπει κάποιος να μιλήσει, αυτός είναι ο άντρας», αποκάλυψε.

Τέλος, αποκάλυψε την συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη τον ερχόμενο Νοέμβριο, τονίζοντας ότι είναι κάτι που το θέλουν πάρα πολύ και οι δυο.

 

Δείτε όλα την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top