O Σάκης Τανιμανίδης δείχνει στην κάμερα τη βέρα του

Eπέστρεψαν στην Ελλάδα με την Χριστίν Μπόμπα

Άρτι αφιχθείς από την Ιρλανδία, ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στην κάμερα εκπομπής για το πώς πέρασε στον μήνα του μέλιτος και μεταξύ άλλων έδειξε στην κάμερα και τη βέρα του.

Ο παρουσιαστής που πριν από μερικές ημέρες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στην κάμερα του Happy Day κι αποκάλυψε ότι στη βέρα του είναι χαραγμένα το όνομα της συζύγου του, αλλά και η ημερομηνία του γάμου τους.

«Μάντεψε τι γράφει. Χριστίνα 01/09/18», είπε μεταξύ άλλων.

«Μόλις φθάσαμε. Δηλαδή προλάβαμε να πάμε σπίτι, να ανοίξουμε τη βαλίτσα, να βάλουμε ένα μπλουζάκι και να έρθουμε εδώ. Πέρασαμε καταπληκτικά. Ηρεμήσαμε. Η Ιρλανδία δεν είναι κανένας πολύβουος προορισμός, είναι ήρεμος. Επειδή είχαμε περάσει 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο και άλλους 3 καλοκαίρι στην Ελλάδα, θέλαμε να πάμε κάπου με ένα πουλοβεράκι», είπε και μίλησε για τον γάμο του: «Ήταν πραγματικά ένα μαγευτικό διήμερο που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας!».

Και πρόσθεσε: «Από τους ανθρώπους που με ενδιαφέρουν και που αγαπάω και με αγαπούν, δεν άκουσα κάτι. Ήταν όλοι πολύ χαρούμενοι με τη χαρά μας, περάσαν όλοι καταπληκτικά. Τώρα αν εννοείς στο διαδίκτυο και στα social media, θα ήταν περίεργο αν δεν άκουγα και αρνητικά». 

«Διάλεξε τι από τα δύο θέλεις; Να σε γουστάρουν όλοι οι άνθρωποι ή να έχεις προσωπικότητα; Δεν γίνεται να τα έχεις όλα. Τη Χριστίνα ποιου η άποψη την ενδιαφέρει; Ελπίζω του άντρα της. Εγώ ήμουν τρισευτυχισμένος μόνο που την είδα να βγαίνει από το φουσκωτό. Ήμουν έτοιμος να βάλω τα κλάματα από την ευτυχία και του πόσο όμορφη ήταν. Έλεγα πως δεν πιστεύω ότι αυτή τη γυναίκα την παντρεύομαι», εξήγησε ο παρουσιαστής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα νέα του τηλεοπτικά σχέδια: «Ξεκινάμε σε λίγες ημέρες το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο". Για το Survivor έχουμε μέλλον, τώρα έχουμε μόνο "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο"». 

Δηλώσεις έκανε και η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία, μεταξύ άλλων, απάντησε στα αρνητικά σχόλια που έκαναν κάποιοι για το νυφικό που επέλεξε στον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Θεωρώ ότι είμαστε ευλογημένοι. Ευχαριστιέμαι την αγάπη του κόσμου και όλη την προσοχή που μας δίνουν και δεν με ενοχλεί τίποτα. Τα κακεντρεχή σχόλια κάποιες φορές μας ενοχλούν. Αλλά όταν δεν έχουν βάση και ουσία και είναι απλά κακεντρεχή σχόλια τα ξεπερνάμε», ανέφερε.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top