H απάντηση της Ντορέττας στη Λυκουρέζου για τον ρόλο της Λάσκαρη

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός πήγε στο Happy Day και μίλησε για όλα

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απάντησε πρώτη φορά στη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η οποία είχε δηλώσει ότι θα προτιμούσε για τον ρόλο της Ζωής Λάσκαρη, την Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός πήγε σήμερα στο Happy Day και μίλησε για όλα!

Για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

«Κάνουμε το Survivor Πανόραμα, το οποίο θα τελειώσει στα μέσα Ιουλίου. Το συμβόλαιό μου τελειώνει το καλοκαίρι. Μιλάω με τον ΣΚΑΪ μιας και είναι το κανάλι με το οποίο συνεργάζομαι και έχει προτεραιότητα, να δούμε αν και τι θα μπορέσουμε να κάνουμε του χρόνου και θα δούμε. Η σύμβασή μου είναι με την εκπομπή και μέσα στη σεζόν άλλαξε πολλές φορές, αλλού ξεκινήσαμε, αλλού συνεχίσαμε, άλλο κάναμε και τώρα κάνουμε άλλο. Κάθε φορά πάει με την εκπομπή.

Σίγουρα θέλω να είναι κάτι μέσα στο οποίο θα έχω τη δυνατότητα να είμαι ο εαυτός μου, κάτι που να έχει σίγουρα πολύ αυθορμητισμό, αυτοσχεδιασμό, χιούμορ. γιατί και το Πανόραμα είναι πολύ συγκεκριμένο format που έχει να κάνει αποκλειστικά με το Survivor.

Αν δεν καταφέρουμε με τον ΣΚΑΪ να βρούμε ένα πρότζεκτ στο οποίο να συμφωνούμε και οι δύο για το πώς θα είναι και τι θα είναι, επαγγελματίας είμαι, θα μιλήσω και με άλλα κανάλια για να δω τι θα κάνουμε του χρόνου».

Η απάντησή της στη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

«Δεν με στεναχώρησε, αυτή είναι η γνώμη της Μαρίας Ελένης και τη σέβομαι, απλά επειδή εγώ προτιμώ να λέμε πράγματα αφού δούμε κάτι, πιστεύω ότι εκ του αποτελέσματος θα κριθούμε. Πιστεύω ότι αυτό είναι και μια πρόκληση, μιας και έχει αυτή τη γνώμη η Μαρία Ελένη, να φτάσουμε με το καλό να ανέβει η παράσταση για να δω πώς θα το δει και θα το αντιληφθεί, να είμαι όσο καλύτερη μπορώ. Δεν θα πάμε να μιμηθούμε τη Ζωή Λάσκαρη, ούτως ή άλλως, αλλά εύχομαι τελικά το αποτέλεσμα να την κάνει να αλλάξει γνώμη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top