Εκτός τηλεόρασης η Χριστίνα Λαμπίρη - Ανοίγει εστιατόριο

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά βήματα

Μπορεί να την είχαμε συνηθίσει μπροστά από τις κάμερες, αλλά πλέον αποφάσισε να υιοθετήσει ένα νέο ρόλο.

Ο λόγος για την Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία αποκάλυψε τα νέα της επαγγελματικά ανοίγματα στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

«Θα είμαι συνέχεια στο εστιατόριο», είπε η παρουσιάστρια, υποδεχόμενη στο νέο της χώρο το δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του Alpha. Και συνέχισε: «Ηλικιακά είμαι σε ένα σημείο που θέλω να κάνω πράγματα που μου δίνουν χαρά… Θέλω να επιλέγω πια, να λέω “όχι εδώ, ναι εδώ”. Είναι σαν να κλείνει ένας κύκλος και να ξεκινά ένας άλλος», προσθέτοντας «αυτό δε σημαίνει ότι θα είμαι εκτός τηλεόρασης, αλλά μπορεί και να είμαι… Ο κύκλος σαν κύκλος εκτιμώ ότι έχει κλείσει. Πραγματικά δεν έχω μιλήσει για του χρόνου, μόνο απ’ έξω, απ’ έξω. Χρειάζομαι ξεκούραση, προτιμώ το εστιατόριο… Το συμβόλαιό μου λήγει τώρα, τέλος του μήνα με το Εpsilon. Η συνεργασία μου ολοκληρώνεται!».

Με εμφανή τη συγκίνησή της, η Χριστίνα Λαμπίρη είπε κλείνοντας: «συγκινούμαι… έχω δώσει τόσα πολλά σ’ αυτή τη δουλειά, στην τηλεόραση και στερήθηκα πράγματα που δεν γυρίζουν. Να κάνω την κόρη μου, τη Μαρίσα έξι χρονών δεν γίνεται, πολύ θα το ήθελα, θα γύριζα και εγώ πίσω… μόνο ενοχές έχω!».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top