Καραβάτου για Σπυροπούλου: Να κλάψω ή να γελάσω;

Πώς σχολίασε την πιο πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Την πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή Dot σχολίασε με καυστικό τρόπο το πρωί της Τρίτης η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσίαστρια και πρώην Survivor αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις φήμες που την ήθελαν να ζητάει απολύσεις συνεργατών της, όταν βρισκόταν κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Alpha. Κι αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από την πρώην συνεργάτιδά της στο Μες Στην Καλή Χαρά.

«Να ζήσω ή να πεθάνω σε ένα φλαμένκο επάνω. Δεν ξέρω ειλικρινά… Να αρχίσω να κλαίω ή να αρχίσω να γελάω; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο συναισθήματα, το ίδιο ακραία όμως. Εγώ την είδα τη συνέντευξη αυτή και από επαγγελματικό και από προσωπικό ενδιαφέρον. Την είδα δυο τρεις φορές γιατί με την πρώτη δεν κατάλαβα», είπε η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του STAR, μετά την προβολή του αποσπάσματος από την εκπομπή "Στη Φωλιά Των ΚουΚου".

Και συνέχισε: «έχω να πω το εξής πράγμα… Γενικά, όταν σου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία, όπως αυτή που δόθηκε στην Κωνσταντίνα, υπήρχε πολύ μεγάλη στήριξη. Σε μια γενική τοποθέτηση και νομίζω ότι αυτό συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους, όταν έχεις αυτή την ευκαιρία, όπου και να βρίσκεσαι, σε όποιο μετερίζι, πρέπει να είσαι large. Να λες εγώ είμαι σε αυτή τη θέση την ωραία, τη δυνατή, μπορώ, θέλω να κάνω αυτό το πράγμα, μου δίνεται η δυνατότητα και έτσι τους ανθρώπους τους υπόλοιπους τους αντιμετωπίζω με αγάπησαν αυτό δεν γίνει και σου δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να φτιάξεις όλο αυτό το πράγμα ξανά από την αρχή, πρέπει αλήθεια, να σκέφτεσαι μέσα σου τι έχει γίνει, να κάνεις την αυτοκριτική σου και να προχωράς αλλιώς μπροστά, όχι έτσι. Εγώ αυτό είναι που σκέφτομαι για όλο αυτό!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top