Νέα ολόγυμνη φωτογράφιση της Kim Kardashian στο twitter!

Για την Kim το γυμνό δεν αποτελεί μάλλον ταμπού

Το μπουκάλι του νέου αρώματος της εκρηκτικής Kardashian έχει σχεδιαστεί με βάση τις καμπύλες της.

Κανένα ενδοιασμό δεν έχει η Kim Kardashian όταν πρόκειται για μπίζνες. Ανεβάζει η ίδια τις γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο προκειμένου να προωθήσει το νέο της άρωμα και τα like πολλαπλασιάζονται λεπτό με το λεπτό.

Το ολόγυμνο πληθωρικό κορμί της χρησιμοποιήθηκε ως καλούπι για να δημιουργηθεί το μπουκάλι του αρώματος, το οποίο θα είναι άκρως καλοκαιρινό. Άλλωστε, σε μια από τις φωτογραφίες, τα οπίσθια και το στήθος της αποτυπώνονται πάνω στην άμμο. To σώμα της αποτέλεσε έμπνευση.

Οι προκλητικές πόζες της σταρ προκάλεσαν και αντιδράσεις. Πολλοί είπαν πως το παράκανε και υποστήριξαν ότι το αποτέλεσμα είναι χυδαίο.

Για την Kim Kardashian το γυμνό δεν είναι από ότι φαίνεται ταμπού. Έχει μείνει αξέχαστη η φωτογράφισή της, πριν από τέσσερα χρόνια, για το νεουορκέζικο περιοδικό Paper, όπου άφηνε σε κοινή θέα τα οπίσθια της .

 

Η JLο ξετρέλανε το κοινό στο γκαλά του περιοδικού Time

Η Jennifer Lopez, ένα από τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή στη λίστα των 100 του Time,  τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή στο γκαλά του αμερικανικού περιοδικού. Στην αρχή με ένα άσπρο αποκαλυπτικό φόρεμα, αλλά στη συνέχεια εξέπληξε ακόμα περισσότερο τους πάντες. Η σταρ εμφανίστηκε με ένα αστραφτερό κορμάκι και ξετρέλανε το κοινό με τον ασταμάτητο χορό της.

Στο κόκκινο χαλί πόζαρε με μια χρυσή μάξι τουαλέτα Zuhair Murad,  ενώ τη συνόδευε ο σύζυγός της.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top