Μάγκυ Ταμπακάκη: «Ο Τζώρτζης με αγκάλιασε και με φίλησε, ενώ από πίσω έλεγε…»

«Δεν είμαι το πιο συμπαθητικό άτομο στον κόσμο», είπε η πρώην παίκτρια του MasterChef

Η Μάγκυ Ταμπακάκη αποχώρησε από το MasterChef  και  εμφανίστηκε με νέο look το πρωί της Πέμπτης  στο πλατό της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».  Μίλησε για τους συμπαίκτες της, την αποχώρηση και την επιστροφή στον διαγωνισμό της μαγειρικής. Δε θα μπορούσε, φυσικά, να μην αναφερθεί στον... αγαπημένο της φίλο, Τζώρτζη.

Η Μάγκυ δε "μάσησε" τα λόγια της και "κάρφωσε" τον πρώην συμπαίκτη της. «Εξ’ αρχής ο Τζώρτζης ήξερε τα πάντα γιατί κοιμόμασταν στο ίδιο δωμάτιο. Μου είχε πει “ok, θα φύγεις γιατί είσαι  μάνα, αλλά εγώ θα σε ήθελα στο παιχνίδι”. Όταν επέστρεψα με αγκάλιασε και με φίλησε και από πίσω μου έλεγε ότι δε με ήθελε στο παιχνίδι», δήλωσε στην εκπομπή η ίδια. 

«Ήταν λάθος να χρησιμοποιήσω τη λέξη δίλημμα, όταν έπρεπε να αποχωρήσω οικειοθελώς από το παιχνίδι. Ήμουν θολωμένη από όλη την κατάσταση και δεν έβλεπα την ώρα να λύσω το πρόβλημα που είχε προκύψει με το παιδί μου. Με βοήθησε πάρα πολύ η παραγωγή του παιχνιδιού, ώστε να βρούμε μια λύση, αλλά όπως είχα γράψει και τότε, ήταν μονόδρομος και θα έπρεπε να επιστρέψω στο σπίτι. Ο ρόλος της μάνας είναι ένας… να βρίσκεται δίπλα στο παιδί της. Δεν είναι δίλημμα το παιδί μου. Δεν ήταν ένα άλυτο πρόβλημα, αλλά έπρεπε να είμαι δίπλα του», είπε αρχικά σε ότι αφορά την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Όπως ήταν φυσικό, αναφέρθηκε και στην αντίδραση των συμπαικτών της, όταν εκείνη επέστρεψε στο MasterChef και κάποιοι δεν είδαν με «καλό μάτι» αυτό το γεγονός.

«Περίμενα ότι θα αντιδρούσαν. Κατ΄ αρχάς δεν είμαι άνθρωπος που με συμπαθούν πολύ εύκολα, οπότε κάποια άτομα με τα οποία δεν είχα έρθει κοντά μπορεί να με αντιπαθούσαν από την αρχή. Θεωρώ ότι περισσότερο με αντιπαθούσαν, παρά ότι με φοβόντουσαν ως μαγείρισσα. Είναι αλήθεια ότι δεν είμαι το πιο συμπαθητικό άτομο στον κόσμο. Οι άνθρωποι γενικά ή με αγαπούν ή με μισούν. Δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση».

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top