Σώζων εναντίον Εύης στο Survivor: «Έκανε κακό στην ομάδα της!»

Δείτε το βίντεο

Άνω κάτω έχει κάνει τους παίκτες στο Survivor ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Ο Σώζων μίλησε στην κάμερα και αποκάλυψε ότι η Εύη Σαλταφερίδου πριν μπει στο παιχνίδι είχε μιλήσει με τους γονείς του Νικόλα Αγόρου και τους είχε πει ότι θα του μιλήσει για να ηρεμήσει τα πνεύματα στην παραλία.

Ακόμα, ενώ βρισκόταν ξαπλωμένος στην καλύβα την ώρα που τα κορίτσια την συγύριζαν, η κουβέντα άναψε στην καλύβα των Διασήμων του Survivor.

«Ξέρω τι είχες πει, θυμάμαι τι είχαμε πει και πριν μπούμε στο παιχνίδι, ότι θα πεις στο Νικόλα αυτά που έχεις εσύ, τα στοιχεία από την οικογένεια του, που είχες πάει και είχες βρει τους δικούς του. Δεν είναι κακό, απλά άλλαξες το παιχνίδι. Και εις βάρος μας. Από τότε άλλαξε η συμπεριφορά του Νικόλα. Κατάλαβες; Από αυτά που είχατε πει», σχολίασε ο Σώζων ο οποίος την κατηγόρησε ότι μίλησαν κρυφά και οι πληροφορίες που του μετέφερε ήταν εις βάρος της ομάδας της.

«Μα έχουν πάει πολλά παιδιά από την άλλη μεριά. Γιατί να το άλλαξα εγώ;» αναρωτήθηκε η Εύη Σαλταφερίδου.

«Γιατί εσένα είχες πει ότι θα ακούσει γιατί είχες τον τρόπο. Επειδή θα μίλαγες εκ μέρους των δικών του ανθρώπων, θα του άλλαζες τη συμπεριφορά», συνέχισε ο Σώζων.

«Ρε του είπα να προσέχεις, μην αγχώνεσαι ότι είναι όλοι καλά», εξήγησε εκείνη, αλλά ο Σώζων είχε μάλλον διαφορετική διάθεση, αφήνοντας την άναυδη με την παρατήρηση του: «Δεν σου έχω μιλήσει με αυτό τον τρόπο Εύη, σε παρακαλώ μη μου μιλάς έτσι. Δεν σου έχω πει «ρε». Δεν σου έχω μιλήσει έτσι».

Λίγο αργότερα ο Σώζων θα έλεγε στην κάμερα του Survivor: «Το ότι υπάρχει μέσα στην ομάδα ένας άνθρωπος που άθελα του έχει κάνει κακό στην ομάδα του και έχει ευνοήσει την άλλη ομάδα, σίγουρα έπρεπε να το μάθει και η υπόλοιπη ομάδα. Όσο κι αν νομίζουν ότι το πρόβλημα είναι προσωπικό, είναι πρόβλημα της ομάδας γιατί η Εύη για να κάνει την καλή σε κάποιον, έκανε κακό στην ομάδα της.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top