O Τζώρτζης από το MasterChef έβγαλε τον μπαλτά: "Ναι, Γωγώ είσαι άσχετη!"

"Ξαναχτύπησε" σε συνέντευξή του

Δείτε στο βίντεο την περίφηφη ατάκα της Γωγούς Κωστάκη για «μια πουτ@ν@, ένας πού@@της και μια άσχετη» που προκάλεσε αίσθηση....

 

Φόρεσε λευκή ποδιά, έπιασε όχι το… φτυάρι αλλά το μπαλτά στα χέρια και φωτογραφήθηκε σε κρεοπωλείο για το περιοδικό Down Town.

Ο λόγος για τον Τζώρτζη Παπανικολάου, ο οποίος αποχώρησε τη Μεγάλη Τρίτη από το MasterChef.

Τι και αν έχει δεχθεί άπειρα μηνύματα στο twitter για έπαρση και διπροσωπία, ο Τζώρτζης υποστηρίζει ότι «ποτέ δεν έθαψα κόσμο» προσθέτοντας:

«Κανονικά τότε πρέπει να έχω φωτογραφηθεί με ένα φτυάρι ή σε ένα νεκροταφείο. Είναι  θάψιμο να λες τη γνώμη σου; Αν αυτό είναι θάψιμο, τότε, ναι θάβω. Δεν ξέρω. Δεν είμαι ο μόνος που έλεγε τη γνώμη του, όλοι τη λένε και αυτό είναι το σωστό. Αν το έκρυβα, δεν θα ήμουν καλά με τον εαυτό μου. Όσοι με κράζουν, πάντως, θα ήθελα να μου πουν αν δέχονται τόσο πολύ πράγματα που τους συμβαίνουν. Δηλαδή αν γίνει μια αδικία θα την καταπιούν;».

Όσο για την κόντρα του με τη Γωγώ Κωστάκη; Όπως λέει, αν τη δει στο δρόμο «μπορεί και να μην της μιλήσω καν. Δεν με ενόχλησε τόσο το ότι μιλούσε άσχημα για μένα, αυτό στην τελική καλό μου έκανε. Θίχτηκα όμως πάρα πολύ για το βιντεάκι των τριών, την αγία τριάδα» εννοώντας την ατάκα «μια πουτ@ν@, ένας πού@@της και μια άσχετη» που είχε πει η πρώην συμπαίκτριά του.

«Το να είσαι μπιπ και μπιπ είναι μια χαρά. Όμως, το να είσαι άσχετος είναι πάρα πολύ μεγάλο κακό και ντρέπομαι μόνο και μόνο που το είπε για τον εαυτό της. Ας είναι η άσχετη. Αυτοχαρακτηρίζεται άσχετη, άρα και εγώ μαζί της. Ναι, Γωγώ, είσαι άσχετη! Κατηγορούμαι ότι εγώ δήθεν μπορεί να κράζω κάποιον και δεν κατηγορείται ένα άτομο που βγαίνει και λέει ασυναρτησίες. Η Γωγώ μπήκε στο παιχνίδι για να δημιουργήσει μεγάλη ένταση και για να φανεί περισσότερο».  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top