Survivor 2018: Δαλάκα για πανηγυρισμούς Μαχητών: «Ούτε για φτύσιμο. Δεν σέβονται τίποτα»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τα όσα έγιναν στο τέλος του αγωνίσματος επάθλου σχολίασαν το βράδυ στην καλύβα τους η τραυματισμένη Κατερίνα Δαλάκα, η Ελένη Χατζίδου και η Ξένια. Οι τρεις παίκτριες των Διασήμων δεν μπόρεσαν να μην αναφερθούν στους προκλητικούς πανηγυρισμούς που είχαν οι αντίπαλοί τους την ώρα που η στιβίστρια έκλαιγε από τον πόνο.

«Μου γύρισε το μάτι με αυτό που έγινε» είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου. Και συνέχισε: «Και που ζήτησα συγγνώμη, το ζήτησα για τη λέξη “σκάστε”. Αλλιώς πάλι θα έλεγα… Απλά θα έλεγα ρε παιδιά σεβαστείτε λίγο ή σταματήστε. Αλλά αλληθώρισα. Μιλάμε, μου χτύπησε κόκκινο. Δίπλα έκλαιγες εσύ στον πάγκο κι ο άλλος “μπράβο, το πήραμε”. Αν μου έφερνε το χοτ ντογκ στη μύτη και το έτρωγε δεν θα με ένοιαζε τόσο. Ρε φίλε, λίγο σεβασμό. Ο συμπαίκτης σας χτύπησε και ήμασταν σαν Μεγάλη Παρασκευή. Είναι δυνατόν; Τι επίπεδο είναι αυτό ρε φίλε;».

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο η Κατερίνα Δαλάκα, που είπε: «Εγώ αν ήμουν στη θέση σας, ούτε για φτύσιμο… Δεν σέβονται τίποτα. Το να πανηγυρίζεις όταν όλα είναι καλά και να ουρλιάζεις και να είσαι αλαζόνας, είναι δικαίωμά σου. Δεν θα στο απαγορέψει κανείς. Αλλά το να έχει τραυματιστεί κάποιος και να κλαίει και να έχεις τέτοια συμπεριφορά, νομίζω ότι είναι απαράδεκτο».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top