Survivor 2018: Οι Διάσημοι «έκραξαν» τους Μαχητές για τους πανηγυρισμούς τους

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Την ώρα που η Κατερίνα Δαλάκα σφάδαζε από τον πόνο, οι Μαχητές πανηγύριζαν προκλητικά τη νίκη τους απέναντι στους Διασήμους. Εκείνη την ώρα η μόνη που αντέδρασε ήταν η Ελένη Χατζίδου που τους είπε να... σκάσουν λόγω του τραυματισμού της φίλης της.

Τότε εκείνοι "πάγωσαν" ενώ στη συνέχεια έδωσαν εξηγήσεις και ζήτησαν όλοι τους συγγνώμη, εκείνη όμως δεν φαίνεται τους... έχει συγχωρέσει. Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα. «Εγώ αν ήμουν στη θέση σας, ούτε για φτύσιμο… Δεν σέβονται τίποτα. Το να πανηγυρίζεις όταν όλα είναι καλά και να ουρλιάζεις και να είσαι αλαζόνας, είναι δικαίωμά σου. Δεν θα στο απαγορέψει κανείς. Αλλά το να έχει τραυματιστεί κάποιος και να κλαίει και να έχεις τέτοια συμπεριφορά, νομίζω ότι είναι απαράδεκτο», είπε η στιβίστρια.

Ενοχλημένη από αυτό ήταν και η Ξένια που τους είπε εν ολίγοις... ψεύτες. «Αυτή η συμπεριφορά της ομάδας δεν μου βγάζει κάτι καλό. Ήταν λάθος, ήταν υπερβολικοί… Και δεν μου άρεσε που είπαν ψέμα όταν είπαν ότι δεν παρατήρησαν την Κατερίνα που χτύπησε. Βγάζουν ψεύτικο χαρακτήρα προς τα έξω. Και προσπάθησαν χθες να το καλύψουν μετά το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσαν να το καλύψουν», σχολίασε η τραγουδίστρια των REC.

Με τη σειρά της και η Ελένη Χατζίδου είπε μεταξύ άλλων: «Μου γύρισε το μάτι με αυτό που έγινε. Και που ζήτησα συγγνώμη, το ζήτησα για τη λέξη “σκάστε”. Αλλιώς πάλι θα έλεγα… Απλά θα έλεγα ρε παιδιά σεβαστείτε λίγο ή σταματήστε. Αλλά αλληθώρισα. Μιλάμε, μου χτύπησε κόκκινο. Δίπλα έκλαιγες εσύ στον πάγκο κι ο άλλος “μπράβο, το πήραμε”. Αν μου έφερνε το χοτ ντογκ στη μύτη και το έτρωγε δεν θα με ένοιαζε τόσο. Ρε φίλε, λίγο σεβασμό. Ο συμπαίκτης σας χτύπησε και ήμασταν σαν Μεγάλη Παρασκευή. Είναι δυνατόν; Τι επίπεδο είναι αυτό ρε φίλε;», είπε και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε χαζοί επειδή δεν μιλάμε. Καταλαβαίνουμε πάρα πολύ καλά και καταλαβαίνει και ο κόσμος».

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top