Παπαδημητρίου, Βασάλος και Βαλαβάνη «έκραξαν» την Χατζίδου για τη «σφαλιάρα» στην Σπυροπούλου

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Στην καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΙ που αφορά στο Survivor, το απόγευμα της Τρίτης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου αναφέρθηκαν στο επεισόδιο μεταξύ Χατζίδου – Σπυροπούλου.

Οι δύο παίκτριες είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό με την τραγουδίστρια να λέει στην παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, “θα φας σφαλιάρα”.

«Η Ελένη το έχει πάρει πολύ σοβαρά. Την είχαμε δει στην αρχή με τα αστεία της, τον αυθορμητισμό της… Τώρα είναι λες και κατεβαίνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συμφωνώ με την Κωνσταντίνα … Δεν μπορείς να λες σε έναν άνθρωπο που δεν τον γνωρίζεις ότι θα σου δώσω σφαλιάρα», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor Πανόραμα, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε: «Η Ελένη και η Κωνσταντίνα νόμιζαν ότι δεν τους έπαιρνε η κάμερα, αλλά τους έπαιρνε. Η αντίδραση της Ελένης ήταν αυθόρμητη και συμφωνώ με αυτό που είπε η Κωνσταντίνα. Έχουν γίνει πολλά… Η ατάκα “θα φας σφαλιάρα” είναι χοντρή».

Όταν πήρε το λόγο η Ντορέττα Παπαδημητρίου πρόσθεσε: «Η ατάκα “θα φας σφαλιάρα” είναι πολύ έντονη. Δεν της τράβηξε τα μαλλιά για να την ξεμαλλιάσει, την χάιδεψε στην πραγματικότητα. Νομίζω πως οτιδήποτε κι αν γινόταν, αυτή η ατάκα είναι υπερβολική».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top