Τηλεοπτική βόμβα: Κόβεται το Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα

Δείτε τι συνέβη

Το 2018 δεν φαίνεται να μπήκε πολύ καλά για τον Γιώργο Λιάγκα, μιας και η εκπομπή του «Late Night» στον Ant1 κόβεται.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται καταιγίδα εξελίξεων στον ΑΝΤ1 - Τι συμβαίνει με τις εκπομπές Αρναούτογλου και Λιάγκα

Όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day», η αιτία δεν είναι τα νούμερα της εκπομπής, τα οποία ήταν ικανοποιητικά. Ένας από τους λόγους που η εκπομπή δεν θα βγει στον "αέρα" είναι ότι το κανάλι αποφάσισε να αλλάξει τηλεοπτική φιλοσοφία όσον αφορά στη βραδινή ζώνη του. Επίσης, όπως τόνισε "υπήρχε μια γενικότερη δυσαρέσκεια ως προς τον Γιώργο Λιάγκα".

 «Πρόκειται να υπάρξει ένα ολικό facelift του ΑΝΤ1 και σε ένα κομμάτι με αυτό έχει να κάνει το κόψιμο της εκπομπής με τον Γιώργο Λιάγκα, διότι από το δεύτερο μέρος της σεζόν ο ΑΝΤ1 έχει σκοπό να τα αλλάξει όλα και το βλέπουμε με την απόφαση αυτή» ανέφερε η δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Δεν είναι τόσο τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί ήταν αρκετά ικανοποιητικά. Υπήρχε μια γενικότερη δυσαρέσκεια ως προς τον Γιώργο Λιάγκα και ήταν περισσότερα τα προβλήματα που δημιουργούσε η εκπομπή αυτή στο κανάλι, παρά αυτά που επέλυε».

Μάλιστα, η Τίνα Μεσσαοροπούλου θύμισε την κόντρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το θέμα με τον Σπύρο Μπιμπίλα αλλά και το θέμα με τη Χριστίνα Κολέτσα, η οποία αποχώρησε πριν καλά –καλά ξεκινήσει η συνέντευξή της με τον παρουσιαστή.

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό,  ούτε το 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα βγει στον αέρα.

Δείτε σε λίγο το βίντεο...

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top