Βασάλος - Βαλαβάνη: Φωτογραφίζονται μαζί στο κρεβάτι και μιλούν για τον έρωτα και τη σχέση τους

«Το ελάττωμα του Κωνσταντίνου είναι ότι πρέπει κάθε πρωί να σηκώνομαι και να του φτιάξω τα αυγουλάκια του» αποκάλυψε η αθλητικογράφος

Είναι περίπου τρεις μήνες μαζί και τον Οκτώβριο έδωσαν το πρώτο τους φιλί, παραδέχτηκαν Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε κοινή τους συνέντευξη και φωτογράφιση στο περιοδικό Down Town.

Παρόλο που οι φήμες φούντωναν ότι το ειδύλλιο τους είχε ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του «Survivor», η αθλητικογράφος επεσήμανε ότι «στο παιχνίδι δεν ήμασταν ζευγάρι. Το καλοκαίρι κάναμε διακοπές μαζί και εξελίχθηκε». Μάλιστα, εξηγεί ότι «ανακοινώσαμε ότι είμαστε μαζί όταν μετά τους τρεις μήνες σιγουρευτήκαμε».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λέει ότι βέβαια όταν αν γνώριζε τον Κωνσταντίνο έξω, δε θα τον κοιτούσε γιατί ήταν πολύ φουσκωτός, ενώ εκείνος σίγουρα θα την κοιτούσε αν την έβλεπε σε ένα μπαρ.

«Ναι είμαστε ερωτευμένοι. Βρισκόμαστε στην αρχή ακόμη» επιβεβαιώνει ο πρώην Μαχητής.

«Στο πάρτυ για την ένωση των δύο ομάδων, είδε ο ένας τον άλλον διαφορετικά» παραδέχονται. Όταν πια ντύθηκαν και φτιάχτηκαν εξωτερικά.

«Η Ευρυδίκη αντιστάθηκε περισσότερο στο φλερτ γιατί μόλις είχε βγει από μια σχέση» λέει στη συνέντευξη ο Κωνσταντίνος, με την ίδια να επισημαίνει ότι «τη φλέρταρε με πολύ ωραίο τρόπο».

«Το ελάττωμα του Κωνσταντίνου είναι ότι πρέπει κάθε πρωί να σηκώνομαι και να του φτιάξω τα αυγουλάκια του» αποκάλυψε η Ευρυδίκη.

Το ζευγάρι σκέφτεται να μείνει μαζί…

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Ηappy Day»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top