Ανείπωτη θλίψη για τον Βασίλη Μπεσκένη! Άφησε πίσω του ένα μωρό 7 μηνών

Τον πρόδωσε η καρδιά του στα 43 του χρόνια

Ο δημοσιογραφικός κόσμος από χθες πενθεί τον αδόκητο χαμό του Βασίλη Μπεσκένη. Ο πολιτικός συντάκτης του ΣΚΑΪ «έφυγε» από τη ζωή αναπάντεχα στα 43 του χρόνια από ανακοπή καρδιάς. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στις 11.00  το πρωί στη Γλυφάδα.

Διαβάστε επίσης: Θρήνος στο δημοσιογραφικό κόσμο- Πέθανε ο Βασίλης Μπεσκένης

Είναι από αυτές τις ώρες που δεν πιστεύεις ότι θα έρθουν. Είναι η στιγμή που σφίγγεις τα δόντια για να αποχαιρετίσεις ένα φίλο, ένα πολύ καλό συνάδελφο που πάλεψε από παιδί βήμα βήμα για να κερδίσει τη ζωή. Ο Βασίλης Μπεσκένης έφυγε.  Κι ήταν μόνο 43 ετών.

Το Σάββατο βάφτισε το μοναχογιό του. Ένα ξανθό άγγελο , 7 μηνών, τον Ηλία του. Οι φίλοι του δεν τον είχαν δει ποτέ  πιο ευτυχισμένο. Γελούσε, διασκέδασε , έκανε σχέδια για τις πρώτες γιορτές με το μωρό του.

Διαβάστε επίσης: Λύγισε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ όταν μετέδωσε τον θάνατο του Bασίλη Μπεσκένη

Λίγες ώρες αργότερα, ένας ξαφνικός πόνος, μια αδιαθεσία και όλα χάθηκαν. Οι γιατροί είπαν ότι τον πρόδωσε η καρδιά του. Αυτή η καρδιά που ήταν γεμάτη αγάπη.

Διαβάστε επίσης: Άννα Μπουσδούκου: Λύγισε on air για τον ξαφνικό θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη

Έκλαψαν όλοι όσοι τον γνώριζαν. Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, πολιτικοί. Με ανακοινώσεις , αναρτήσεις μίλησαν για το κοφτερό μυαλό του, την οξυδέρκεια του, το μοναδικό του  χιούμορ , με το οποίο «ξόρκιζε» τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Διαβάστε επίσης:«Αταίριαστοι»: Κλαίγοντας βγήκαν στον αέρα για τον Βασίλη Μπεσκένη

 Από παιδί , 19 χρονών, στο ρεπορτάζ. Δούλευε, σπούδαζε, προχωρούσε. Στο ΣΚΑΪ, στην ΕΡΤ, στον Ελεύθερο Τύπο. Μέρα με τη μέρα ανέβαινε τα σκαλοπάτια. Με πολύ κόπο και δουλειά.

Διαβάστε επίσης: H συγκλονιστική ανάρτηση του φίλου και κουμπάρου του Βασίλη Μπεσκένη!

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top