Τα «πυρά» του Λευτέρη Χατζηιωάννου στην Αποστολία Ζώη: «Δημιουργεί ίντριγκες και εντάσεις»!

«Αυτή η αρχηγική τάση δεν της βγαίνει σε καλό»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρω1νό» ήταν την Τετάρτη, ο Λευτέρης Χατζηιωάννου.

Ο πρώην παίκτης του Nomads, o οποίος  αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού στο πόδι του μίλησε έξω από τα δόντια, ενώ δεν δίστασε να «καρφώσει» την Αποστολία Ζώη.

«Η Αποστολία είναι ένας άνθρωπος με πολύ δυνατή προσωπικότητα. Είναι πολύ διεκδικητική, για αυτό και νικάει στα παιχνίδια, και μπορεί να νικήσει και άντρα. Αυτό είναι καλό, προς τιμήν της. Αλλά όλη αυτή η αρχηγική τάση δεν της βγαίνει σε καλό, δημιουργεί ίντριγκες και εντάσεις, και πιστεύω ότι όταν φύγουν 2-3 παίκτες ακόμα, θα έχει πρόβλημα και με τη δική της υπο-ομάδα.

Πιστεύω ότι κάπου το έχει χάσει η Αποστολία. Έχει χάσει το δρόμο της. Βλέπει μόνο τη νίκη και το έπαθλο και ξεχνάει τα άλλα. Εξαρτάται τι εννοείς αληθινή! Αυτό με το ρύζι, αν θέλεις δεν το συνεχίζεις! Αυτό το πράγμα εμένα με χάλασε! Στην αρχή είχα έρθει κοντά της, που δεν ήξερα τόσο καλά τα παιδιά, ήταν οκ, αλλά μετά όταν μου έδειξε όλες αυτές τις τάσεις και μου είπε να πάω στους μπλε, ή ότι δεν είμαι άντρας, επειδή δεν πήγα στην επιγραφή.

Χαλάστηκα πολύ με κάτι. Κάνεις όλο αυτό με τον Μαυρίδη και τον σκύλο, και μετά με την επιγραφή λέει ότι εκτός του Μαυρίδη τα παιδιά δεν δείχνουν και πολύ ανδρισμό. Αυτό το έκανε λόγω στρατηγικής! Σταμάτησε να τα βάζει μαζί του, όταν κατάλαβε ότι ο κόσμος τον στηρίζει. Όλοι το έχουν καταλάβει! Από το Ask Nomads! Ήταν πολύ καλή ιδέα, βλέπεις ποιον συμπαθεί ο κόσμος, και τι ερωτήσεις σου κάνουν!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top