Η Λάουρα Νάργες μίλησε για τη σχέση της με τον Μουρούτσο: «Τον αγαπώ, αλλά…»

Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Νάργες για Μουρούτσο:«Τον αγαπώ, αλλά…»

Η Λάουρα Νάργες μετά τη «θητεία» στο Survivor έχει επιστρέψει δυναμικά στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια των backstage του talent show «The Voice» και δηλώνει ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή, όμως διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν σύντομα να παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μιχάλη Μουρούτσο.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και στην Κορύνα Μανταγάρη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύντροφο της και στο ενδεχόμενο ενός γάμου:  «Έχω απαντήσει επανειλημμένως στην ερώτηση για το αν και πότε παντρεύομαι. Και πάντα η απάντηση μου είναι αρνητική! Δυστυχώς, έρχομαι να διαψεύσω για άλλη μία φορά τις ειδήσεις αυτές! Τον αγαπάω… μα δεν παντρεύομαι».

Τέλος, αποκάλυψε εάν νιώθει έτοιμη να αποκτήσει ένα παιδάκι: «Τον ρόλο της μητρότητας θα ήθελα να τον αναλάβω κάποια στιγμή αργότερα. Αφού παντρευτώ τον άντρα των ονείρων μου. Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό μου η ιδέα της δημιουργίας της δικής μου οικογένειας, αλλά όχι τώρα. Έχω να αφοσιωθώ σε άλλα πράγματα τα οποία προηγούνται και αφορούν εμένα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top