Κατερίνα Καραβάτου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα κάνουμε στο Star μια εκπομπή όπως την ονειρευόμαστε»

Η συνέντευξη στο Celebrity λίγο πριν βγει στον "αέρα" μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη

Η συνέντευξη της Καραβάτου για το πρωινό στο Star

Λίγο πριν αναλάβει τα ηνία της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Star μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη, η Κατερίνα Καραβάτου φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού «Celebrity» και μιλάει για τη νέα της τηλεοπτική στέγη, ενώ μας δίνει και μια γεύση για το τι θα δούμε σε λίγες ημέρες στο Star.

 «Ήταν κάτι που θέλαμε πολύ εδώ και πολύ καιρό, και τελικά συνέβη. Δεν μπορώ να πω ακόμη πολλές λεπτομέρειες για την εκπομπή, γιατί βρισκόμαστε σε διαδικασία στησίματος. Τώρα κάνουμε τα δοκιμαστικά για τους ανθρώπους που θα είναι μαζί μας, τώρα κλείνουμε και όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες μας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι υπεύθυνοι του σταθμού και της εταιρίας παραγωγής ασχολούνται με πολλή αγάπη και γενναιοδωρία με οτιδήποτε αφορά την εκπομπή. Το Star ξαναγυρίζει στην ψυχαγωγία και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρισκόμαστε εκεί για να κάνουμε μια εκπομπή όπως την ονειρευόμαστε: με τις κλασικές αγαπημένες πρωινές στήλες, αλλά και με νέα δεδομένα, ύφος, τρόπο και στυλ» λέει η παρουσιάστρια.

Όταν τους ανακοινώθηκε η νέα τους συνεργασία «τα συναισθήματά μας ήταν χαράς και ενθουσιασμού για αυτό το νέο εγχείρημα. Τώρα που το ξανασκέφτομαι αισθανθήκαμε δικαιωμένοι. Για ευνόητους λόγους…» αναφέρει.

 

Ερωτηθείσα για το αν τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της δέχθηκαν προτάσεις για τηλεόραση ξεχωριστά ο ένας από τον άλλον, η Κατερίνα Καραβάτου απαντάει:

«Φυσικά έχουμε δεχτεί διαφόρων ειδών προτάσεις. Και έχουμε πει από την αρχή ότι κάθε φορά θα συζητάμε για το τι είναι καλύτερο, χωρίς να υπάρχει δέσμευση ότι είμαστε υποχρεωτικά μαζί. Εννοείται, για παράδειγμα, πως ο Κρατερός έχει προτάσεις και για σίριαλ. Είναι ένας καταπληκτικός και πολύ αγαπητός ηθοποιός, οπότε σίγουρα αυτό κάποια στιγμή θα συμβεί. Τώρα είμαστε και πάλι μαζί γιατί η πρόταση του Star ήταν τέτοια που δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε. Μας έδειξαν από την αρχή πόσο σοβαρά σκέφτονται τη συγκεκριμένη ζώνη και πόσο αποφασισμένοι είναι για την υλοποίησή της.»

Όσο για το τι θαυμάζει πάνω από όλα στον Κρατερό και τι την εκνευρίζει; «Θαυμάζω την εντιμότητά του και με εκνευρίζει ότι μαζεύει τα πάντα και δεν πετάει τίποτα. Νομίζω πως εκείνος θα έλεγε ότι θαυμάζει την καλοσύνη και την ακεραιότητά μου και ότι τον εκνευρίζει η ανοχή και η εμπιστοσύνη που δείχνω».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό Celebrity που κυκλοφορεί….

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top