H Ειρήνη Κολιδά μετά το περιοδικό αναλαμβάνει και εκπομπή: Όλες οι λεπτομέρειες για το concept!

Ένταση στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»

Η Ειρήνη Κολιδά μπορεί να έφυγε από το Survivor εξαιτίας του τραυματισμού της, αλλά δεν σταματάει να απασχολεί τα media με τις σέξι φωτογραφίσεις της και τις επαγγελματικές συνεργασίες της. 

Αυτή τη φορά, η personal trainer μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία που αποκάλυψε το νέο της επαγγελματικό βήμα. Ένα περιοδικό με την υπογραφή της που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα «Παραπολιτικά». 

«Αυτό το Σάββατο στα «Παραπολιτικά» μοιράζομαι μαζί σας τα μυστικά μου για υγεία ,ομορφιά και ευεξία… Survival secrets», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης, στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»  αποκάλυψαν πως η πρώην παίκτρια των «Μαχητών» αναμένεται να έχει την δική της εκπομπή.


«Η Ειρήνη Κολιδά πρόκειται να πaρουσιάσει μια εκπομπή στον Σκάι, και έχουν ήδη δώσει τα χέρια. Θα είναι εκπομπή ευ ζην, και θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα, ή Σάββατο ή Κυριακή. Επίσης, από το Σάββατο θα έχει και δικό της περιοδικό, μαζί με τα «Παραπολιτικά», αναφορικά με fitness και διατροφή!» ανέφεραν χαρακτηριστικά στον «αέρα» της εκπομπής.

Στη συνέχεια η  Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι θα ήθελε ένα πρόσωπο του Survivor στο πάνελ της, και αυτή η δήλωση έκανε έξαλλη την Τζωρτζέλα. «Α καλά! Εγώ δεν θα το δεχόμουν! Δεν θα ήμουν εδώ, εγώ είμαι δημοσιογράφος!»

Και τότε η παρουσιάστρια της απάντησε φανερά ενοχλημένη: «Είσαι υπερβολική! Δεν σημαίνει ότι θα έφευγες εσύ και θα παίρναμε κάποιον από το Survivor στη θέση σου!»

Κλείνοντας πρόσθεσε: «Εγώ το Σεπτέμβρη θα βγω με τα μαρκούτσια στη λαϊκή να ρωτήσω,και κανείς δεν θα θυμάται την Ειρήνη Κολιδά!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

 

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Κολιδά: Μετά το Survivor και τα εξώφυλλα τώρα και με δικό της περιοδικό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top