Survivor: «Σωστά ψήφιζα την Ελισάβετ για αποχώρηση» είπε ο Τσάνγκ!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Panorama είναι και το μεσημέρι της Τρίτης ο Ορέστης Τσανγκ. Αφότου έπαιξε ένα βίντεο με τους προτεινόμενους του παιχνιδιού αυτής της εβδομάδας, ο Ορέστης σχολίασε: «Για μένα δεν είναι καθόλου ευχάριστη εμπειρία, ούτε να ψηφίζω, ούτε να ψηφίζομαι από συμπαίκτες μου».

Από αυτή την απάντηση που έδωσε ο πρώην «Μαχητής» έκανε την Ειρήνη Αινατζόγλου την αδερφή της Ελισάβετ που είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι και που είναι η παίκτρια που έχει ψηφιστεί πολλάκις από τον «Κινέζο της Θεσσαλονίκης». Μάλιστα, ο τρόπος που του μίλησε έκανε πολλούς να πουν ότι τον έβαλε στη... θέση του. «Εσύ είπε ότι ήταν ψυχοφθόρο για εσένα. Όταν λοιπόν ο ίδιος ψήφισες 5 φορές την Ελισάβετ και την έβαλες σε αυτή την διαδικασία, αναγκάζοντας την να ζει με το άγχος και παρ’όλα αυτά να αγωνίζεται και να δίνει το καλύτερο εαυτό της για την ομάδα… Για εκείνη δεν ήταν ψυχοφθόρο; Μόνο για εσένα ήταν…», του είπε.

Κι απάντησε: «Κατ’ αρχήν το ότι ψήφισα την Ελισάβετ τόσες φορές θεωρώ ότι έκανα σωστά, γιατί ήμουν σταθερός στην άποψή μου, δεν πελαγοδρομούσα. Δεν ψήφισα μόνο εγώ την αδερφή σου, την ψήφιζαν κι άλλοι. Απλώς το βάρος έπεσε σε μένα. Είπα πολλές φορές ότι τηρώ αυτό που σκέφτομαι και να μην αλλάζω άποψη. Στεναχωρήθηκα πολλές φορές και μάλιστα είχα κάνει και ένα κολιέ και το είχα δώσει και στην Ειρήνη και ήθελα να το ξαναδώ πραγματικά. Σε εκείνη την ψηφοφορία είχα ψηφίσει και τα δύο κορίτσια. Και στο τελευταίο συμβούλιο είχα στεναχωρηθεί και πάλι θα το έδινα το κολιέ σε όποιον έφευγε»

Κλήθηκε, μάλιστα, να σχολιάσει και το ψευδώνυμο που το είχε δοθεί και τον έλεγαν «Νυφίτσανγκ»: «Νομίζω είναι αυθαίρετο αυτό το συμπέρασμα, γιατί τελικά συμφέρει να είσαι σταθερός ακόμα κι αν δεν είσαι αρεστός στους περισσότερους».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top