Ειρήνη Κολιδά: Η κίνηση του Ντάνου στο Survivor που την σόκαρε και η έκπληξή της για την αποχώρηση της Παπαδοπούλου

ΔΕΙΤΕ τι είπε στην Ελένη Μενεγάκη

Για την κίνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου που την «σόκαρε» μίλησε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Κολιδά στην Ελένη Μενεγάκη,  όσο ο Ντάνος ήταν ακόμα στην ομάδα των «Μαχητών».

«Πριν μπούμε στο παιχνίδι ήμασταν τρεις μέρες εκτός για να προσαρμοστούμε και να πάμε στο νησί μας. Σε αυτές τις τρεις μέρες που κάναμε τα γυρίσματα δεν συμμετείχε στα κοινά και αυτό μας έκανε εντύπωση. Σε ό,τι κάναμε σαν ομάδα με διάθεση να ενωθούμε και να μάθουμε ο ένας τον άλλον, δεν συμμετείχε. Δεν ερχόταν να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε λίγο το τι είσαι και το τι είμαι. Μας είχε κάνει ήδη εντύπωση αυτό. Όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε και γυρίσματα είχε μια διάθεση “κάνε πιο κει λίγο να φανώ εγώ”.  Εκεί σοκαριστήκαμε. Έχουν γράψει ότι τον έθαβα όσο ήμουν στο παιχνίδι και μετά τα γύρισα. Όμως εγώ έχω άποψη για τρεις ημέρες, άντε τέσσερις με αυτή της ψηφοφορίας. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με την Ελένη (Δάρρα) που είχα αρνητική άποψη για αυτή, αλλά μετά τη γνώρισα και την αγάπησα. Κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να είχε συμβεί και με τον Γιώργο. Σε αυτές τις τρεις μέρες πάντως αυτό το παιδί, αυτή την αίσθηση μου έδωσε. Αυτό λέω και τελειώνει εκεί» ανέφερε.

«Ο Ντάνος είναι αυτό που βλέπουν οι γυναίκες και έχουν τρελαθεί ή είναι ακόμη καλύτερος; Είναι ωραίος άντρας;» τη ρώτησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Τι να σου πω; Εμένα δεν μου αρέσει», απάντησε προκαλώντας αίσθηση και συμπλήρωσε: «Εγώ είμαι του μελαχρινού… ούτε Βασάλος είμαι… είμαι Κοκκινάκης σε άλλη έκδοση. Σε διαφορετική!».

Όσο για την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου; «Η Παπαδοπούλου δεν ξέρω τι συνέβη, ήμουν κι εγώ στο νοσοκομείο όταν έμαθα ότι η Ειρήνη θέλει να φύγει και σταμάτησε από το παιχνίδι, εξεπλάγην γιατί δεν το περίμενα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top