«Αρένα»: Ο Αντρέας ρωτάει την Ήβη αν θέλει να χωρίσουν

Καθημερινά, στις 17:55 από το Star

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Αρένα» που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:55, από το Star.

Τι θα δούμε:

Ο Αντρέας ρωτάει την Ήβη αν θέλει να χωρίσουν. Ωστόσο, προσπαθεί να της εξηγήσει για τα γράμματα στη Jane και να την ξανακερδίσει. Η Αμάντα και ο Τίμος φτάνουν στην Ύδρα και εκεί η Αμάντα ανακαλύπτει ότι ο Τίμος έχει κανονίσει να μείνουν μαζί στο σπίτι του.

Αγχώνεται για το πώς θα αντιδράσει ο Σωτήρης αν το μάθει. Εκείνος, όμως, εκμεταλλεύεται την απουσία της Αμάντας και ξαναγυρίζει στο παλιό του πάθος, τον τζόγο, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετά χρήματα.

Η Αμάντα και ο Τίμος έρχονται πολύ κοντά συναισθηματικά και εκείνη κοιμάται στην αγκαλιά του. Ο Παύλος ψάχνει στο σπίτι του λογιστή και βρίσκει μια λευκή μάσκα. Ενημερώνει τον Αντρέα για το εύρημά του και εκείνος πείθεται ότι ο λογιστής είναι αυτός που κρύβεται πίσω από την απαγωγή. Ο Παύλος, όμως, επισημαίνει στον Αντρέα ότι θα χρειαστούν περισσότερα στοιχεία για να στοιχειοθετήσουν κατηγορία εναντίον του.

Η Ήβη συναντά τη γυναίκα που έκανε τη μήνυση στην κλινική του Σωτήρη και υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά μ’ αυτήν. Η Ράνια λέει ψέματα στα παιδιά ότι πέρασε το βράδυ της με ένα αγόρι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τους κάνει να ζηλέψουν αφόρητα. Η Αμάντα περνά ξένοιαστες στιγμές στην Ύδρα με τον Τίμο.

Η δημοσιογράφος τούς παρακολουθεί αδιάκοπα και ενημερώνει τη Μελίσσα ότι η Αμάντα μένει στο σπίτι του Τίμου. Εκείνη γίνεται έξαλλη και αποφασίζει να ενημερώσει ανώνυμα τον Σωτήρη…

Δείτε το trailer…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top