Αρένα: Η Σύλβια εξομολογείται στη Μελίσσα ότι ξέρει για την απαγωγή και εκείνη γίνεται έξαλλη

Δείτε το βίντεο

Η Σύλβια εξομολογείται στη Μελίσσα ότι ξέρει για την απαγωγή και εκείνη γίνεται έξαλλη. Ο Σωτήρης φοβάται ότι η Μυρτώ τον αναγνώρισε. Ο Παύλος και ο Αντρέας κάνουν υποθέσεις για το λόγο που οι απαγωγείς τρενάρουν την παράδοση.

Ο Αντρέας γεμίζει μαύρες σκέψεις. Η Ήβη μαθαίνει και εκείνη ότι η παράδοση της Μυρτώς αναβάλλεται και καταρρέει ψυχολογικά. Ο τοκογλύφος γίνεται επικίνδυνος και ο Σωτήρης ζητάει να τον δει. Στη συνάντησή τους, ο Σωτήρης τον σκοτώνει. Επιστρέφει στο σπίτι του Αντρέα χτυπημένος και όλοι παραξενεύονται.

Εκεί όμως τον περιμένει μια έκπληξη. Μαθαίνει ότι ο Παύλος κατόρθωσε να καθαρίσει τη φωνή και ταράζεται. Το στικάκι με τη φωνή του απαγωγέα έχει ξεχαστεί στο γραφείο. Η Σύλβια αναλαμβάνει να το φέρει και ο Σωτήρης έχει ελάχιστο χρόνο για να αντιδράσει. Εκείνη ακούει στο στικάκι τη φωνή του απαγωγέα και από μια ιδιαίτερη φράση που χρησιμοποιεί και ο Σωτήρης, υποψιάζεται ότι είναι αυτός.

Βάζει το στικάκι στην τσάντα της και φεύγει για το σπίτι του Αντρέα. Η Δάφνη φλερτάρει επίτηδες με έναν νεαρό για να κάνει τον Κλέαρχο να ζηλέψει. Η Σύλβια πλησιάζει στο σπίτι του Αντρέα, όταν δέχεται επίθεση από έναν νεαρό, που της κλέβει την τσάντα. Η Σύλβια τηλεφωνεί στον Τίμο αναστατωμένη. Η Δάφνη, βλέποντας τον μπαμπά της χτυπημένο, υποψιάζεται ότι έχει μπλέξει πάλι με τους τοκογλύφους. Εκείνος προσπαθεί να την καθησυχάσει, προκειμένου να μην μοιραστεί τις υποψίες της με την Αμάντα.

Η Σύλβια αποκαλύπτει στον Τίμο ότι υποψιάζεται πως ο απαγωγέας είναι ο Σωτήρης…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top