«9 Μήνες»:Η Αργυρώ επιβεβαιώνει στη Μάρθα πως το μπρελόκ που σχεδίασε είναι ίδιο με του βιαστή της

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεσόδιο

Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:45, από το Star.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Ο Οδυσσέας παριστάνει τον κοιμισμένο, ενώ στο σαλόνι είναι η Δάφνη με τον Δημήτρη. Η Ελίζα πιστεύει πως ο Αντρέας μπήκε στον Οίκο Τυφλών για να τεστάρει τη Δάφνη.

Τα βασανιστήρια της Έλσας από τους μπράβους του Δημοσθένους συνεχίζονται. Ο Στέφανος προσπαθεί να ανακτήσει τις φωτογραφίες και δέχεται το βιντεάκι με το σίδερο στο πρόσωπό της.

Ο Κίμωνας πιέζεται με την παρουσία του Άλκη στο σπίτι, αλλά η Κρίστη προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός. Ο Χρήστος είναι έτοιμος να δώσει στον Μάνο το υλικό που έχει καταγράψει με τη Σοφία, όταν ενημερώνεται για την απαγωγή της Έλσας. Η Μαρίνα προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Έλσα. Ο Μάνος διώχνει τη Σοφία από το σπίτι. Ο Στέφανος αντιγράφει το καταγεγραμμένο υλικό του σ’ ένα στικάκι και φεύγει κρυφά από τη Δίωξη.

Η Ελπίδα βοηθάει τη Μάρθα να σχεδιάσουν το μπρελόκ του βιαστή της Αργυρώς, βάσει της περιγραφής που έδωσε στη Μάρθα. Ο Οδυσσέας βλέπει τη Δάφνη και τον Δημήτρη να φιλιούνται. Ο Στέφανος παρακαλεί τον Άλκη να δώσει το στικάκι με τις φωτογραφίες στον Δήμο και να τον πείσει πως δεν απειλείται. Η απότομη συμπεριφορά του Οδυσσέα ξαφνιάζει τη Δάφνη, αλλά εκείνος δικαιολογείται πως του λείπει ο Αντρέας. Η Ελίζα εκπαιδεύει τον Αντρέα. Η έλξη που νιώθει ο ένας για τον άλλον είναι έκδηλη.

Η Κρίστη προτείνει να βάλει την Άννα να ψαρέψει τον Δήμο για να καταλάβουν αν είναι μπλεγμένος με την απαγωγή της Έλσας, αλλά ο Μάνος και ο Στέφανος την αποτρέπουν. Η Σοφία ξεσπάει στον Χρήστο, που δεν την άφησε να επικοινωνήσει με τον Μάνο. Ο Άλκης σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το στικάκι με τις φωτογραφίες του Στέφανου προς δικό του όφελος και καθησυχάζει τον Στέφανο πως θα μιλήσει στον Δήμο. Παρά το ρίσκο, η Δάφνη αποφασίζει να κινηθεί προς τους απαγωγείς της Έλσας με την κάλυψη της αστυνομίας.

 Η Αργυρώ επιβεβαιώνει στη Μάρθα πως το μπρελόκ που σχεδίασε είναι ίδιο με του βιαστή της. Ο Οδυσσέας λέει στον Αντρέα για το φιλί της Δάφνης με τον Δημήτρη. Οι μπράβοι τηλεφωνούν στον Στέφανο και δίνουν ραντεβού στο σημείο συνάντησης. Όλοι στη Δίωξη είναι σε ετοιμότητα.

Η Μαρίνα τηλεφωνεί στο σταθμό και μαθαίνει πως ο Μάνος δε θα κάνει εκπομπή. Αυτό, σε συνδυασμό με τις αλλεπάλληλες αναπάντητες κλίσεις της στην Έλσα, κορυφώνει την ανησυχία της. Ο Άλκης δίνει το στικάκι με τις φωτογραφίες στον Δήμο, με αντάλλαγμα τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν για την αυτοκτονία του Νεοκλέους. Ο Στέφανος τηλεφωνεί στον Άλκη να μη δώσει το στικάκι στον Δήμο, καθώς είναι καθοδόν για το σημείο όπου θα παραλάβουν την Έλσα. Ο Άλκης όμως, που βρίσκεται ακόμα με τον Δημοσθένους, δίνει την πληροφορία στον Δήμο, λέγοντας πως θα του χρωστάει και άλλο αντάλλαγμα.

Στη συνέχεια, ο Δήμος ενημερώνει τους άντρες του για την επιχείρηση της Δίωξης. Η Σοφία προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Μάνο για να μάθει νέα για την Έλσα. Η Έλσα βρίσκεται μόνη της στο σημείο συνάντησης, λέγοντας πως κάποιος ειδοποίησε τους μπράβους να εγκαταλείψουν το μέρος. Η Δάφνη ξαφνιάζεται.

Ο Στέφανος από την άλλη καταλαβαίνει πως είναι δουλειά του Άλκη. Η Μάρθα βάζει ιδιωτικό ντεντέκτιβ να ερευνήσει εάν το διάστημα που η ίδια βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, πριν από 19 χρόνια, βρισκόταν και ο Δημοσθένους. Ο Πέτρος βλέπει την Εύα να δίνει ένα μπουκαλάκι με σταγόνες στην Έλενα…

 

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top