Kωνσταντίνος Μπογδάνος: «Εγώ γνωρίζω ότι δεν είμαι κ@λ@παιδο, δεν είμαι σκ@τόψυχος»

«Η ζωή έχει τεράστιες εκπλήξεις»

Kωνσταντίνος Μπογδάνος: «Εγώ γνωρίζω ότι δεν είμαι κ@λ@παιδο, δεν είμαι σκ@τόψυχος»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην εκπομπή Join Us και στο MAN-IFESTO του Θανάση Αναγνωστόπουλου.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην δημόσια εικόνα του, αλλά και στον χωρισμό του.

Σε ότι αφορά την δημόσια εικόνα του δήλωσε: «Έχω ακούσει άπειρες φορές τη φράση 'πριν σε γνωρίσω δεν σε συμπαθούσα'. Και ακόμα περισσότερες φορές φέτος έχω ακούσει τη φράση 'σε έβλεπα παλιά σε εκείνη την εκπομπή μέσα στη νύχτα και ήθελα να σπάσω την τηλεόραση, τώρα όμως κάθομαι τα απογεύματα και περιμένω να βγεις'. Πέρυσι έμπαινα στο inbox του Facebook και με έβριζαν. Ο ευαίσθητος άνθρωπος δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και αδύναμος. Οχι σε όλα τα μηνύματα, αλλά η πλειονότητα ήταν οχετός. Φέτος ζω το ακριβώς αντίθετο. Εγώ γνωρίζω ότι δεν είμαι κ@λ@παιδο, δεν είμαι σκ@τόψυχος και αρχίζω να καταλαβαίνω ότι κάτι προφανώς κάνω λάθος».

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον χωρισμό του λέγοντας: «Φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά στα επαγγελματικά μου. Προσωπικά ήταν αναπάντεχη. Δεν νομίζω ότι είμαι έτοιμος, ούτε έχω τη διάθεση να το αναλύσω περαιτέρω. Δεν μου πήγαιναν τα πράγματα όπως τα περίμενα, πάμε παρακάτω. Όσο ζούμε μαθαίνουμε. Η ζωή έχει τεράστιες εκπλήξεις. Όταν μας συμβαίνει κάτι δραματικό μαθαίνουμε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται. Ενδεχομένως πονηρευόμαστε. Δέχεται ορισμένα πλήγματα η αφέλειά μας. Όμως δεν πρέπει όλη αυτή η κατάσταση να περιορίζει το πόσο ανοιχτή είναι η καρδιά μας. Όταν οι άνθρωποι τρώνε τα μούτρα τους, μετά την πληρώνουν οι επόμενοι ή δεν είναι σε θέση να εμπιστευτούν, να αγαπήσουν και νομίζω ότι χάνουν το παιχνίδι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top